Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!


“Η Χρυσή Αυγή καθάρισε την περιοχή!” Δήλωση ανδρών ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης μπροστά στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ. Κατάπιε τη γλώσσα του ο Χρυσοχοΐδης!

Του χάλασαν τη σούπα του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ δύο απλοί συμπατριώτες μας, που βιώνουν καθημερινά το αίσχος και την παρακμή του αθηναϊκού κέντρου. Στην χτεσινή κακοστημένη προεκλογική εμφάνιση Χρυσοχοΐδη (στην εκπομπή του Σρόιτερ στον ALPHA) ακούστηκε επιτέλους δημόσια, αυτό που λένε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες. 

Ενώ οι κάμερες (συνοδεία αστυνομικών) περιφέρονταν μεταξύ σταθμού Λαρίσης και πλατείας Αττικής, ο δημοσιογράφος επισήμανε σε δύο άνδρες εταιρείας security ότι η περιοχή ευθύνης τους φαίνεται ασφαλής. 

Αναρωτήθηκε μάλιστα αν αυτό το γεγονός σχετίζεται με την παρουσία του υπουργού και της συνοδείας του. Η απάντηση που έλαβε ήταν αποστομωτική: “Ποιος Χρυσοχοΐδης…; η Χρυσή Αυγή καθάρισε την περιοχή:”




Ακριβώς εκείνη τη στιγμή ο ΠΡΟ-ΠΟ κατάπιε τη γλώσσα του, ενώ ο δημοσιογράφος Σρόιτερ – προς τιμήν του – δεν έκοψε το επίμαχο στιγμιότυπο. Σε άλλο σημείο της ίδιας εκπομπής ο Χρυσοχοΐδης απέδειξε πως τα έχει εντελώς χαμένα λέγοντας λίγο-πολύ ότι η σφαγή του 44χρονου πατέρα στην 3ης Σεπτεμβρίου ήταν μεμονωμένο περιστατικό: “Θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε…”. Δηλαδή θα μπορούσε να συμβεί και στο Κολωνάκι, την Εκάλη και το Παλαιό Ψυχικό; τέτοιες εγκληματικές προκλήσεις διαπράττουν οι ΠΑΣΟΚοι και μετά αναρωτιούνται γιατί ο λαός τους έχει πάρει με τις πέτρες… 

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Ο Σρόϊτερ αποφάσισε (πολύ καλώς) να πάρει από το χέρι τον Υπουργό προστασίας του πολίτη και να δουν παρέα τα προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον σεκιουριτά που είναι στον σταθμό λαρίσης, αν έχει καθαρίσει η πλατεία από τότε που ο υπουργός ανέλαβε, έλαβε την εξής απάντηση; "ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΓΕΜΑΤΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ" O Υπουργός προσπάθησε να ....
σπάσει τον πάγο λέγοντας "Αυτό δεν έιναι σωστό γιατί μπορεί αντίθετα ιδεολογικά ομάδες να θέλουν να κάνουν αντίποινα σε άλλο μέρος.