Σάββατο, 14 Απριλίου 2012

ΑΦΓΑΝΟΣ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ...

Συνελήφθη χθες (13-4-2012), το απόγευμα, στην παρέβρια περιοχή του Πυθίου - Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας , 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, διότι προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες. Εννέα (9) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Αφγανιστάν και δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο να καθοδηγεί πεζός, μία ομάδα έντεκα (11) μη νομίμων μεταναστών, στο εσωτερικό της Χώρας και τον συνέλαβαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 28χρονος, λίγο πριν τη σύλληψη, μετέφερε με βάρκα, από την Τουρκία στην Χώρα μας, τους έντεκα μη νόμιμους μετανάστες.

Στην κατοχή του 28χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) διαβατήριο Αφγανικών Αρχών, το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.