Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Ηράκλειο: Η δολοφονική επίθεση βουλγάρων σε νεαρούς Έλληνες ξεσήκωσε τους πολίτες της περιοχής. Έκαψαν τα αυτοκίνητα αλλοδαπών..

Ενώπιον του Εισαγγελέα οι Βούλγαροι δράστες - Έλεγχοι στα σπίτια των αλλοδαπών από μεικτό κλιμάκιο

 

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στους Κουνάβους όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ Βούλγαρων κατοίκων της περιοχής και ντόπιων. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Άγνωστοι έκαψαν ένα αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες, ιδιοκτησίας ενός αλλοδαπού, που διαμένει στην περιοχή ενώ νωρίτερα προκλήθηκαν ζημιές και σε ένα σπίτι όπου διαμένει οικογένεια Βουλγάρων! Σύμφωνα με την Πυροσβεστική φωτιά εκδηλώθηκε και σε δύο ακόμη αυτοκίνητα στην περιοχή.

Η φωτιά έσβησε στη 01.00 τα ξημερώματα, με τη συνδρομή 2 πυροσβεστικών οχημάτων με 4 άνδρες, προκαλώντας ζημιά, ύψους 9.000 ευρώ. Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και σύμφωνα με το cretalive.gr, δεν λείπουν οι φωνές που καλούν σε ακραίες ενέργειες.

Εν τω μεταξύ, ο ένας από τους δύο Έλληνες που τραυματίστηκαν είναι καλά στην υγεία του, αλλά ο 25χρονος φαίνεται πως κινδυνεύει να χάσει την όραση του, αποτέλεσμα της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε με γεωργικό εργαλείο.

Δείτε το βίντεο του prismanews.gr, με τα όσα έγιναν...

Εν τω μεταξύ, ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος των δύο Βούλγαρων αδελφών, που λίγο μετά τις 10.00 οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα. Οι δύο νεαροί παραπέμπονται στην ανάκριση, ενώ παρόντες στο Δικαστικό Μέγαρο είναι και οι γονείς τους.

Τα δύο αδέλφια, σε κατάσταση μέθης, επιτέθηκαν με αξίνα σε δύο νεαρούς από τους Κουνάβους, που τους έκαναν συστάσεις για τον επικίνδυνο τρόπο οδήγησης τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο βράδυ του περιστατικού όλοι οι Βούλγαροι εξαφανίστηκαν από το χωριό, καθώς στην περιοχή ακούστηκε πως ένας Βούλγαρος σκότωσε ένα παιδί. Οι αλλοδαποί προβλέποντας τις αντιδράσεις εκ μέρους των ντόπιων φρόντισαν να κρυφτούν μέχρι να καταλαγιάσει το κλίμα...