Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΛΑΘΡΟΡΟΜΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΓΡΙΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ - ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ!

Όλο και κατεβαίνει το όριο ηλικίας των πιτσιρικάδων που κάνουν «βουτιά» στην εγκληματικότητα! Ο μικρότερος από τους ανήλικους τσιγγάνους που χτύπησαν μια ηλικιωμένη στη μέση του δρόμου για να της αρπάξουν την τσάντα, ήταν μόλις 10 χρόνων και οι άλλοι δυο 11 και 12!

Ήταν τόσο άγρια η επίθεση που δέχθηκε η  76χρονη γυναίκα στο κέντρο της Λαμίας, ώστε οι αυτόπτες μάρτυρες δεν περίμεναν καν την Αστυνομία. Καταδίωξαν οι ίδιοι τους πιτσιρικάδες που χτύπησαν και τραυμάτισαν τη γριούλα και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από αυτούς. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπιασαν λίγα λεπτά αργότερα και τους άλλους δυο.

Μετά τους λιλιπούτειους κακοποιούς, όμως, συνελήφθησαν ο 44χρονος πατέρα του 12χρονου και ο 36χρονος πατέρας του 11χρονου και του 10χρονου, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Οι πιτσιρικάδες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που ήδη μελετά την δικογραφία.