Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου επιτέθηκε και χτύπησε τους αλλοδαπούς ληστές που πήγαν να τον κλέψουν.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην ληστεία που σημειώθηκε χθες στην οδό Εγνατία. Στο στόχαστρο βρέθηκε το ένα από τα δύο κοσμηματοπωλεία που διατηρεί στην οδό Εγνατία ο ιδιοκτήτης.  

Οι αλλοδαποί ληστές χτύπησαν το κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στον αριθμό 83. Το δεύτερο κατάστημα βρίσκεται στον αριθμό 128.

Την ώρα της ληστείας στο κατάστημα που δέχτηκε την επίθεση βρίσκονταν η σύζυγος και η κόρη του ιδιοκτήτη. Ο ένας από τους δράστες τις σημάδεψε με όπλο. Χωρίς να χάσουν την ψυχραιμία τους χτύπησαν τον συναγερμό ο οποίος είναι συνδεδεμένος με το άλλο κατάστημα.

Ο πρώτος που άκουσε το σήμα ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη. Άρπαξε ένα γκλοπ και έτρεξε από το ένα κατάστημα στο άλλο.  

Βρήκε τους ληστές επί τω έργω. Χωρίς να χάσει χρόνο τους επιτέθηκε. Χρησιμοποιώντας τη σωματική του δύναμη και το γκλοπ κατάφερε να τους αφοπλίσει. Ο ένας τράπηκε σε φυγή. Ο δεύτερος δέχτηκε γροθιές και αρκετά χτυπήματα στο σώμα και το πρόσωπο. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο δράστης δέχτηκε χτυπήματα και από αγανακτισμένους περαστικούς.

Τελικώς διακομίστηκε φρουρούμενος από αστυνομικούς στο νοσοκομείο.

Οι δράστες είναι αλλοδαποί ηλικίας 45 και 23 ετών. Είχαν φτάσει στο σημείο του συμβάντος με αυτοκίνητο και σκόπευαν να διαφύγουν με τον ίδιο τρόπο. Το όπλο που έφεραν μαζί τους αποδείχτηκε ότι ήταν ψεύτικο.
http://www.thestival.gr