Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

ΑΓΡΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ επίθεση στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης - ΚΟΥΡΔΟΙ (Ή ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ) ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΑΔΕΣ! ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΘΥΜΑ-ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!

Ρατσιστική επίθεση με μαχαίρια στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης Ακόμα μία ρατσιστική επίθεση καταγράφηκε στην Αθήνα. Θύμα της αυτή τη φορά νεαρός Έλληνας που δέχθηκε επίθεση από συμμορία Κούρδων στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Μαρτίου ο 25χρονος Έλληνας βρισκόταν σε φιλικό του σπίτι και κατέβηκε γύρω στις 10 το βράδυ για να αγοράσει κάτι από περίπτερο της Πλατείας Νέας Σμύρνης. Εκεί του επιτέθηκαν οι Κούρδοι με μαχαίρια και μπαλτάδες (!!!). 
 
Η μανία των επιτιθέμενων ήταν τέτοια που ο νεαρός δεν πρόλαβε καν να αμυνθεί και το μόνο που έκανε ήταν να πάρει ένα τηλέφωνο να ειδοποιήσει τους οικείους του ότι δέχθηκε επίθεση.
Οι φίλοι και συγγενείς του θύματος τον βρήκαν αναίσθητο, αιμόφυρτο και αμέσως τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Οι γιατροί μετά από εξέταση του θύματος ήταν κατηγορηματικοί πως οι δράστες ήθελαν να σκοτώσουν το θύμα, λόγω της έντασης και του αριθμού των χτυπημάτων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες είχαν «προηγούμενα» με το θύμα και γι αυτό του έστησαν ενέδρα με σκοπό να τον μαχαιρώσουν και πιθανώς να τον σκοτώσουν.
Η νέα αυτή ρατσιστική επίθεση έχει προξενήσει την ανησυχία των κατοίκων της Νέας Σμύρνης, μιας και συνέβη στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, σε ώρα και ημέρα που βρίσκονται εκεί εκατοντάδες κάτοικοι, όλων των ηλικιών.
Αναμένουμε να δούμε τη θέση που θα πάρουν οι φορείς της πόλης για αυτό το απαράδεκτο και καταδικαστέο γεγονός.
e-epikaira.gr