Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Το Ισραήλ, οι λαθρομετανάστες, ο εβραϊσμός, και η Ελλάδα.


 Γράφει ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Αφιερωμένο στους:  Άννα Νταλάρα.  Κώστα Γαβρά. Αλέξη Τσίπρα. Γιώργο Παπανδρέου. Αντώνη Σαμαρά. Ευάγγελο Βενιζέλο. Αλέκα Παπαρήγα. Λιάνα Κανέλη. Φώτη Κουβέλη. Παύλος Τσίμα. Γιάννη Πρετεντέρη. Γιώργη Οικονομέα.  Δημήτρη Καμπουράκη.  Πόπη Τσαπανίζου. Μανώλης Καψή. Νίκος  Ευαγγελάτο. Τατιάνα Ευαγγελάτου. Προκόπης Παυλόπουλος. Νίκος Χατζηνικολάου. Γιάννης Ραγκούσης.  Γιώργο Καμίνη. Γιάννη Μπουτάρη. Πάσχο Μαδραβέλη. Νίκο Δήμου . Αντώνης Σρόιτερ. Παντελής Σαββίδης. Τριανταφιλόπουλο. Έλλη Στάη Κτλ Κτλ Κτλ, Και στον εαυτό μου.

Υπάρχει περίπτωση εγώ και εσείς να είμαστε ποιό σοβαροί, από το Κράτος του Ισραήλ; Εγώ πάντως για τον εαυτό μου δεν έχω τέτοια γνώμη. Εσείς;

Προσέξτε πως βλέπουν τα πράγματα τα σοβαρά κράτη, όπως το Ισραήλ, σε σχέση με εμάς τους αριστεροαλλήθωρους της Ελλάδας.

Στην Ελλάδα πέρυσι μπήκαν  περίπου 120 000 χιλιάδες λαθρομετανάστες, στο Ισραήλ μόνο 17.000 χιλιάδες.

Το Ισραήλ ήδη έχει φτιάξη φράκτη μήκους 70 χιλιομέτρων, για να εμποδίζει τους λαθρομετανάστες και έχει στο πρόγραμμα να φτιάξει ακόμη άλλα 180 χιλιόμετρα, μέχρι το τέλος του 2012.

Στην Ελλάδα ακόμη μελετούν και συζητούν για έναν φράκτη μήκους μόνο 12,5 χιλιομέτρων, ο οποίος εν αντιθέση με τον φράκτη του Ισραήλ που θα σταματήσει την λαθρομετανάστευση, ο δικός μας δεν θα έχει και μεγάλα αποτελέσματα, όπως οι πουλημένοι ανεύθυνο υπεύθυνοι της Ελλάδος μας λένε.

Το Ισραήλ, όπως είπε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου: Είναι μια μικρή χώρα και δεν μπορούμε να αντέξουμε μια πλημμύρα λαθραίων ανέργων. Είναι μια απειλή για την κοινωνία μας, την οικονομία μας και την ασφάλεια μας. Προσθέτοντας ότι οι μετανάστες: Αλλοιώνουν τον εβραϊκό χαρακτήρα της χώρας.

Αυτά λέει το Ισραήλ. Ενώ στην Ελλάδα, οι λαθρομετανάστες βοηθούν την οικονομία, την κοινωνία και την ασφάλεια μας.

Εμείς προωθούμε τον πολυπολιτισμικό, ενώ το Ισραήλ προστατεύει τον εβραϊκό χαρακτήρα του.

Το Ισραήλ θα φτιάξει ένα κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών χωρητικότητας 8.000 ανθρώπων δίπλα σε μια ήδη υπάρχουσα φυλακή, για λόγους πλήρους ελέγχου της κατάστασης.

Ενώ εμείς θα γεμίσουμε όλη την Ελλάδα με διάσπαρτα κέντρα κράτησης, για να χαθεί ο έλεγχος σε πέντε μήνες, λόγο της διασποράς και του πολυκερματισμού τους.

Στο Ισραήλ σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών Ελί Γισάι: Η μετανάστευση θα μειώσει τόσο πολύ τους ισραηλινούς, ώστε στο τέλος θα καταντήσουν μια μειονότητα στην ίδια τους την χώρα.

Στην Ελλάδα ο δικός μας υπουργός Εσωτερικών, ο κύριος Ραγκούσης, έφτιαξε ένα νόμο που θα επιταχύνει την προσέλευση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και να γίνουμε μειονότητα μια ώρα νωρίτερα.

Εμείς, δεν μπορεί να είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, (μάλλον είμαστε εξωγήινοι που έπεσαν από τον ουρανό και μιλούν την ελληνική γλώσσα) σύμφωνα με το σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, ενώ οι Εβραίοι, είναι ακόμη Εβραίοι που προστατεύουν τον εβραϊκό τους χαρακτήρα.

Το Ισραήλ βλέπει λαθρομετανάστες που μπαίνουν στο Ισραήλ, η κυρία Νταλάρα, δεν βλέπει λαθρομετανάστες, βλέπει μόνο λαθραία τσιγάρα.

Οι αρχαίοι μας έλεγαν, παν μέτρον άριστον.

olympia