Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Σπουδαία σύλληψη λαθρομεταναστών στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα


Συνελήφθησαν στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα στις 11:30 εχθές το βράδυ,2 αλλοδαποί (ένας Μαροκινός και ένας Αλγερινός) που προχτές το βράδυ είχαν ληστέψει και μετά πυροβόλησαν στο πόδι  περαστικό με καραμπίνα.Κι όλα αυτά για 50 ευρώ!

Οι δύο αδίστακτοι ληστές επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού και οι άντρες της ομάδας Ζ τους σταμάτησαν για έλεγχο,καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι.

Οι ύποπτοι δεν σταμάτησαν στο σήμα που τους έκαναν οι άντρες της ομάδας Ζ και ανέπτυξαν ταχύτητα  προσπαθώντας να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν και ακολούθησε τρελή καταδίωξη μέσα στα στενά του Αγ. Παντελεήμονα με κίνδυνο της ζωής τους αλλά και της ζωής άλλων πολιτών, καθώς οι  κακοποιοί δεν υπολόγιζαν τίποτα. Έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα μέσα στα στενά χωρίς να δίνουν καμιά σημασία στα STOP και στους μονόδρομους που πήγαιναν αντίθετα.

Τελικά έπεσαν και  ακολούθησε πεζή καταδίωξη. Δεν πρόλαβαν να πάνε μακριά όμως. Κατά την έρευνα που έγινε,διαπιστώθηκε πως είχαν κρυμμένα κάτω από την σέλα φυσίγγια καραμπίνας.

Οι 2 αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ όπου και ομολόγησαν την πράξη τους καθώς και άλλη μια παρόμοια (ευτυχώς χωρίς αίμα) που είχαν κάνει εχθές το πρωί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.


πηγη