Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

50ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗΣ ΞΕΨΥΧΙΣΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Ήταν δύο χρόνια άνεργος και δυσκολεύτηκε πολύ να βρει δουλειά. Παντρεμένος με δύο κόρες, η μία φοιτήτρια στην επαρχία και η άλλη μαθήτρια Λυκείου. Η γυναίκα του είχε ήδη απολυθεί από τη βιοτεχνία κηροπλαστικής που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια και τον έτρωγε το άγχος τον άνθρωπο γιατί δεν τα έβγαζε πέρα. Του παρουσιάστηκε πρόβλημα καρδιάς που δεν αξιολογήθηκε ως κάτι σοβαρό.

Πριν ένα μήνα βρήκε δουλειά σε ναυτιλιακή επιχείρηση νυχτερινή βάρδια μετά από μεσολάβηση δικών του ανθρώπων.

Χθες ξεκίνησε με τα πόδια από την Καλλίπολη για να πάει στον Πειραιά, όπως το συνήθιζε καθημερινά αφού η απόσταση δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και στο δρόμο του έκαναν επίθεση Ασιάτες για να τον ληστέψουν. Ο άνθρωπος αντιστάθηκε αλλά τον χτύπησαν άσχημα και εξαφανίστηκαν αφού τον λήστεψαν. Περπάτησε λίγα μέτρα, κάθισε σε ένα παγκάκι και πέθανε.

Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής που είδαν το περιστατικό να συμβαίνει βγήκαν στο μπαλκόνι και φώναξαν για να τρομάξουν οι κλέφτες και να φύγουν αλλά ήταν πια αργά για τον πενηντάχρονο.

Η αστυνομία βρήκε τα στοιχεία του από μια απόδειξη καταστήματος της γειτονιάς του που βρέθηκε στις τσέπες του και που πάνω της είχε γράψει κάτι ιδιαίτερο ο καταστηματάρχης.

Η γυναίκα του με τη μικρότερη κόρη και άλλους συγγενείς τον βρήκαν στο νεκροτομείο του Ζωγράφου.

Άλλος ένας συνάνθρωπός μας Συνέλληνας έχασε τη ζωή του από τους εγκληματίες λαθραίους εποίκους.

Πού θα πάει αυτό το χάλι ξεφτίλες πολιτικοί;

Ως πότε θα θρηνούμε θύματα Έλληνες από τη λαθραία εισβολή ανθρώπων ανέργων, τυχοδιωκτών και εγκληματιών που δεν έχουν λόγο ύπαρξη μέσα στη χώρα μας;


Ελευθερία του Λόγου
για το eglimatikotita.blog