Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Σέρρες: Τζιπ με 11 λαθρομετανάστες


Άγρια καταδίωξη στην Εγνατία - Το τζιπ έπεσε τελικά σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και...


τελικά ακινητοποιήθηκε, αφού προσέκρουσε σε αυλόγυρο σπιτιού, στο χωριό Μητρούσι, μετά από καταδίωξη, που είχε προηγηθεί από 12 περιπολικά της τροχαίας Σερρών.

Όλα ξεκίνησαν αργά χθες το βράδυ (08-12-2010). Αλλοδαπός έχοντας στοιβαγμένους μέσα στο τζιπ που οδηγούσε, έντεκα Πακιστανούς λαθρομετανάστες, μεταξύ αυτών και ένα μωρό, έγινε αντιληπτός από άνδρες της τροχαίας Θεσσαλονίκης επί της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης - Σερρών.

Ακολούθησε καταδίωξη του τζιπ και όταν ο αλλοδαπός μπήκε στα όρια του νομού Σερρών ενημερώθηκαν οι τοπικές αρχές. Ο αλλοδαπός οδηγός θέλοντας να αποφύγει το μπλόκο της τροχαίας στη διασταύρωση Στρυμονικού, έστριψε στο κοντινότερο χωριό στο Μητρούσι, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πέφτοντας πάνω σε αυτοκίνητα και αυλόγυρους σπιτιών, όπου και ακινητοποιήθηκε μετά την επέμβαση μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

Ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ ένας από τους λαθρομετανάστες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Σερρών, μετά τον τραυματισμό του από τις αλλεπάλληλες συγκρούσεις του αυτοκινήτου.