Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Διαβατός Βέροιας : Αλβανοί λαθρο-δολοφόνοι μαχαίρωσαν μικρά παιδιά...


Συνέλληνες μόλις πριν 7 μέρες στο χωριό Διαβατό της Βέροιας του Ν. Ημαθίας, Αλβανοί μαχαίρωσαν τρία παιδιά δικά μας και ένα το ξυλοφορτώσαν έτσι για την πλάκα να πούμε και το ένα χαροπαλέυει.

Εχει αγανακτησεί όλη η μικρή κοινωνία του Διαβατού με διάφορα προβλήματα που προξενούν οι Αλβανοί και πριν από λίγο έφτασε το πρόβλημα στο αποκορύφωμά του με τα μαχαιρώματα των Αλβανών.

Οι κάτοικοι του χωρίου αυτήν την ώρα είναι όλοι αναστατωμένοι δεν ξέρω τι θα γίνει, άλλοι θα πάρουν τον Νόμο στα χέρια τους, η κατάσταση έφτασε στο απροχώριτο. έξω οι Αλβανοί από την Ελλάδα τώραααα!


Αν και η ενημέρωση σχετικά με την τύχη του ανήλικου Β.Β. μετά το μακελειό στην Βέροια είναι τουλάχιστον ελλιπής, τελευταίες πληροφορίες του τοπικού τύπου αναφέρουν (και ευχόμαστε να είναι έτσι) πως οι γιατροί κατόρθωσαν να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία και παρουσιάζει βελτίωση αλλά θα πρέπει να περάσει ένα 48ωρο ακόμα για βεβαιωθούν οι γιατροί ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Το Μακεδονικό Δίκτυο αναφέρει επίσης: «Στους πέντε έφτασαν οι συλληφθέντες αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής που συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο σε βάρος νεαρών Ελλήνων το βράδυ της Τετάρτης στον Διαβατό Ημαθίας.» Να σημειωθεί πως στις 8 το βράδυ, ομάδα κατοίκων πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και εξέφρασε διαμαρτυρία και αγανάκτηση για το αιματηρό επεισόδιο.



Βέροια: Στα “μαλακά” οι αλβανοί εγκληματίες

Δεν υπάρχει κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας!

Στα “μαλακά” πέσαν οι συλληφθέντες, στην Βέροια, Αλβανοί που επιτέθηκαν με σκοπό τον φόνο σε Ελληνόπουλα. Για τους δύο από τους τρείς εκρεμμούσαν ήδη εντάλματα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παρόνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία από το 2001.


Τώρα τους απαγγέλθηκαν, από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, οι κατηγορίες για τα αδικήματα της συμπλοκής, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και κατά συρροή, καθώς και για παράνομη οπλοφορία. Θεωρήθηκε λοιπόν ότι το κόψιμο καρωτύδας και η διάτρηση στομάχου δεν ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας.


Εμείς απλά θα αναρωτηθούμε τι θα γινόταν αν οι εθνικότητες ήταν αντεστραμμένες. Τότε είναι σίγουρο ότι τα κανάλια θα μιλάγαν όλη την μέρα για ρατσισμό και τα Ελληνόπουλα θα είχαν κατηγορηθεί ακόμα και για απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος.