Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

Συμμορίες λαθρομεταναστών ρημάζουν το κέντρο της Αθήνας

Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 47 (!!!) Αλγερινούς λαθρομετανάστες ληστοσυμμορίτες συνέλαβε προχθές η Αστυνομία στο κέντρο της… πολυπολιτισμικής Αθήνας. ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;Η πολυμελής σπείρα, που είχε το ορμητήριό της στα πέριξ της πλατείας Κουμουνδούρου, είχε πραγματοποιήσει το τελευταίο εξάμηνο 160 (!!!) κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια και αυτοκίνητα, αλλά και ληστείες σε διερχόμενους πολίτες, με την απειλή μαχαιριών (εννοείται ότι πρόκειται για περιπτώσεις που καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία.


Σίγουρα θα υπάρχουν και πολλές άλλες, τις οποίες οι παθόντες δε θεώρησαν σκόπιμο να τις καταγγείλουν). Όλα αυτά τα κακουργήματα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, στα Πατήσια κ.α. Και βέβαια, 47 αλλοδαποί εγκληματίες έτυχε να συλληφθούν, αλλά –για σκεφτείτε- πόσοι άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι; Μόνο άμα τους διώξουμε όλους θα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι!


(ΥΓ): Τι έχουν να πουν άραγε οι λαθρομεταναστολάγνοι (δήθεν) προοδευτικοί του Κολωνακίου και των Βορείων προαστίων, για τα κατορθώματα των προστατευομένων τους;