Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Νεαρές Ρουμάνες έκλεβαν κοσμήματα στην Σαντορίνη



Οι νεαρές και όμορφες Ρουμάνες «τουρίστριες» που δοκίμαζαν κοσμήματα ήταν.. το «δόλωμα» για να αποσπαστεί η προσοχή του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ώστε οι άνδρες συνεργοί τους να κλέψουν ανενόχλητοι ό,τι μπορούσαν…
Όμως, ένα από τα θύματα αποδείχθηκε ιδιαίτερα «σκληρό καρύδι» και τις συνέλαβε μόνος του!

Τα δύο ζευγάρια των αλλοδαπών είχαν κλέψει με την μέθοδο της απασχόλησης μια κασετίνα με κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ στα Φηρά της Σαντορίνης, αλλά δεν ήξεραν ότι οι κινήσεις τους είχαν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Όταν ο ιδιοκτήτης είδε το βίντεο, έριξε… «σύρμα» σε όλους τους συναδέλφους του στο νησί! Έτσι, όταν έκαναν την δεύτερη απόπειρά του σε κατάστημα με τουριστικά είδη στο Καμάρι, ο ιδιοκτήτης είχε το νου του.

Μόλις προσπάθησαν να τον κλέψουν, τσάκωσε τις δύο αλλοδαπές και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι δύο άνδρες που τις συνόδευαν κατάφεραν να διαφύγουν προσωρινά, αλλά ο ένας από αυτούς συνελήφθη στο λιμάνι της Σαντορίνης την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής.

Σε ένα διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου έμεναν τα δύο ζευγάρια, κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός κλεμμένων χρυσών κοσμημάτων, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα και μια ζυγαριά ακριβείας η οποία χρησίμευε για τη ζύγιση και τη μεταπώληση του χρυσού!