Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Χειμάρα : Τον δολοφόνησαν Αλβανοί γιατί....μιλούσε Eλληνικά!!

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑΛΚ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΗ ΣΥΓΚΑΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΜΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ!!




(«Βεντέτα» στην ελληνική κοινότητα της Χειμάρας με νεκρό 37χρονο Έλληνα)

Μεγάλη είναι η ένταση που επικρατεί στην ελληνική κοινότητα της Χειμάρας της Αλβανίας από την είδηση της δολοφονίας ενός 37χρονου Έλληνα από τρεις Αλβανούς γιατί μιλούσε ελληνικά!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι 3 Αλβανοί -κάτοικοι Αυλώνας- πλησίασαν σε ανύποπτη στιγμή τον άτυχο 35χρονο Έλληνα και του ζήτησαν να σταματήσει να μιλάει ελληνικά.

Ο 35χρονος αρνήθηκε και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με αποτέλεσμα οι άνδρες να λογομαχήσουν και να πιαστούν στα χέρια. Λίγο μετά, ο 35χρονος έφυγε τρέχοντας από το σημείο προκειμένου να κρυφθεί και να γλιτώσει από τη μανία των 3 δραστών.

Οι 3 Αλβανοί, όμως, αποφάσισαν ότι η «βεντέτα» δεν είχε τελειώσει και άρχισαν να αναζητούν τον 35χρονο Έλληνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, τελικά τον εντόπισαν και τον σκότωσαν.


Αποτροπιασμό προκαλεί ο ακραίος και βίαιος ανθελληνισμός που εκδηλώθηκε στη Χειμάρα. Πριν από λίγες ώρες περίπου, εχθροί της Ειρήνης και της Φιλίας εκδηλώθηκαν.

Στο Καμπί του Κάστρου της Χιμάρας, περίπου τα μεσάνυχτα - ώρα Ελλάδος – ομάδα Αλβανών σοβινιστών, μη μπορώντας να αντέξουν την ωμή πραγματικότητα στη Χειμάρα, ζήτησαν το λόγο από ντόπιο που μιλούσε στην εθνική του γλώσσα – την ελληνική.

Τις τελευταίες μέρες ο ο αλβανός πρωθυπουργός Σαλή Μπερίσα εγκαινιάζει συνεχώς δρόμους στην Επαρχία της Χιμάρας. Στην περιοδεία του συνοδεύεται από μεταφερόμενους οπαδούς του που τον επευφημούν και κουνάνε αλβανικές σημαίες.

Προς αυτή την κατεύθυνση ανέλαβαν δράση και οι κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας. Μέλη αυτών των ομάδων δημιούργησαν αλλεπάλληλα επεισόδια από την περασμένη Δευτέρα. Αντιμετώπιζαν με άσχημο τρόπο τους ντόπιους, ήρθαν στα χέρια με αρκετούς και σε κάποιες περιπτώσεις απείλησαν με μαχαίρια. Αφορμή ήταν η ελληνική γλώσσα που άκουγαν να μιλούν οι Χιμαραίοι.Ένα από αυτά τα βίαια επεισόδια εκτυλίχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Στο Καμπί της παλαιάς Χιμάρας και ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος ακόμα έξω, έβρισαν και τον άτυχο Αριστoτέλη Γκούμα του Ηλία. Ο τελευταίος δεν άντεξε τις διαρκείς προβοκάτσιες και τον μακροχρόνιο εξευτελισμό. Κινούμενος από φιλότιμο, αντέδρασε και προσπάθησε να τους απομακρύνει από τον πολύ κόσμο, καλώντας τους να λύσουν το «ζήτημα» λίγο μακρύτερα. Η αποκοπή του Αριστοτέλη από τους συντοπίτες του, θεωρήθηκε ως ευκαιρία για τους δράστες. Αυτοί επιβιβάστηκαν σε Ιδιωτικής Χρήσης Επιβατικό Αυτοκίνητο και όρμησαν εναντίον του άτυχου νέου.

Ο σεβασμός μας προς τη μνήμη του νεκρού δεν μας επιτρέπει να δημοσιεύσουμε λεπτομέρειες της αισχρής δολοφονίας του.

Ο Αριστοτέλης Γκούμας ήταν μόλις 37 ετών.Αιωνία του η μνήμη.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ .