Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Τέλος στη δράση του αλλοδαπού εφιάλτη της Μυκόνου!



Βαρύ πλήγμα στην κοσμοπολίτικη εικόνα του «νησιού των ανέμων» είχε καταφέρει με την δράση του από την αρχή της θερινής περιόδου ένας 38χρονος αλλοδαπός διαρρήκτης, που εκμεταλλευόταν την απουσία των παραθεριστών στις παραλίες και τα club του νησιού για να εισβάλει σε εξοχικές κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία!

Για τους αστυνομικούς του τμήματος Μυκόνου, ο άγνωστος διαρρήκτης είχε γίνει πραγματικός πονοκέφαλος. Ωστόσο, οι νυχτερινές περιπολίες που έκαναν για να τον εντοπίσουν έφεραν αποτέλεσμα! Ο 38χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην περιοχή Γλάστρος, τη στιγμή που αυτός επιχειρούσε να διαρρήξει ένα διαμέρισμα σε συγκρότημα κατοικιών. Μαζί του είχε 173 ευρώ, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο κινητά και είδη ρουχισμού, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι και το αυτοκίνητό του, όπου βρήκαν δεκάδες τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, φωτογραφικές μηχανές, κινητά, ρολόγια, κοσμήματα και ρούχα τα οποία είχε κλέψει. Μέχρι στιγμής, έχουν διαλευκανθεί επτά κλοπές που είχε διαπράξει σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, όμως η έρευνα συνεχίζεται καθώς υπάρχει ένα πλήθος αντικειμένων από κλοπές που δεν έχουν εξιχνιαστεί ακόμη!