Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Όλη η Ελλάδα ένα Hot Spot: Δείτε χάρτη με καταυλισμούς λαθρομεταναστών που υπάρχουν και αυτούς που θα δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον


Όλη η Ελλάδα ένα Hot Spot: Δείτε χάρτη με καταυλισμούς λαθρομεταναστών που υπάρχουν και αυτούς που θα δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλονΔεν έχει τέλος το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα, με τους εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες να εισβάλλουν στην Πατρίδα μας με κάθε τρόπο.

Ήδη σε ολόκληρη την Ελλάδα φιλοξενούνται σε σταθερές δομές αρκετές δεκάδες χιλιάδες από αυτούς, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν διοχετευτεί στους δρόμους και τις πλατείες των ελληνικών πόλεων, δημιουργώντας μία αποπνικτική ατμόσφαιρα σε ολόκληρη τη χώρα.

Πλησιάζει καλοκαίρι και ήδη οι ροές των λαθρομεταναστών έχουν αρχίσει και αυξάνονται πάλι. Έτσι, η κυβέρνηση εκπόνησε σχέδιο για να καταστήσει ολόκληρη τη χώρα ένα απέραντο Hot Spot, προκειμένου να καταφέρει να συμπεριλάβει σε αυτές τις δομές – εστίες εγκληματικότητας όλους τους λαθρομετανάστες και να νιώσουν το φαινόμενο όλοι οι Έλληνες.

Θα λέγαμε ότι τουλάχιστον η κυβέρνηση με το «ταξικό πρόσημο», εφαρμόζει την «κοινωνική αλληλεγγύη», μοιράζοντας το πρόβλημα σε όλους τους Έλληνες, όμως από ότι βλέπουμε Hot Spot στην... Εκάλη δεν προβλέπεται. Ίσως επειδή δεν αντέχουν την αντιπολίτευση από την Κανέλλη.

Δείτε τον χάρτη: