Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Ο Φίλης δίνει άδειες στα εκατοντάδες παράνομα τζαμιά των λαθρομεταναστών στην Αθήνα!


Ο Φίλης δίνει άδειες στα εκατοντάδες παράνομα τζαμιά των λαθρομεταναστών στην Αθήνα!Οι συριζαίοι έχουν πολλάκις δηλώσει την απαξία τους στις κοινωνικές ομάδες των Ελλήνων. Ενδεικτικά θυμίζουμε τις δηλώσεις του Συριζαίου Καραγιαννίδη ότι απεχθάνεται τους πολύτεκνους ή τις γενικότερες δηλώσεις των συριζαίων πως όποιος αντιδρά στο λεγόμενο «προσφυγικό» είναι Χρυσαυγίτης.

Μπορεί να απεχθάνονται λοιπόν την Ελλάδα και τους Έλληνες, γεγονός που φαίνεται και στις πολιτικές τους, αλλά δεν έχουν καμία αντίρρηση να δίνουν τα πάντα στους μουσουλμάνους έποικους.

Ενώ, λοιπόν, ο Φίλης αποφεύγει να συναντήσει τους Έλληνες, συνάντησε στο υπουργείο εκπρόσωπους μουσουλμανικών κοινοτήτων ενώ στη συνάντηση, στην όποια ήταν παρών και ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλατζής, συζητήθηκαν θέματα θρησκευτικού και γενικότερα κοινωνικού χαρακτήρα.

Στο τέλος της συνάντησης ο Φίλης ανέφερε: «Οι Μουσουλμάνοι από πολλές χώρες που ζουν με τις οικογένειές τους στη χώρα μας και προσφέρουν στην ελληνική οικονομία έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις, όπως προβλέπουν οι νόμοι, το Σύνταγμα και οι διεθνείς συμβάσεις. Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα και αναγνωρίζει σε όλους όσοι ζουν στην επικράτειά της το δικαίωμα να πιστεύουν σε όποια θρησκεία θέλουν και να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα ειρηνικά. Με αφορμή τη γιορτή του Ραμαζανιού δίνουμε δημόσιους χώρους για να προσεύχονται οι Μουσουλμάνοι».

Ο Φίλης στην δήλωσή του δεν εννοεί μονάχα το σύνηθες αίσχος που έκαναν και οι Σαμαροβενιζέλοι, να γεμίζουν τις πλατείες των Ελλήνων με ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Αναφέρεται επίσης στην απόδοση αδείας στα εκατοντάδες παράνομα τζαμιά που έχουν στήσει οι λαθρομετανάστες και τα οποία σε πολλές περιπτώσεις έχουν αποδεδειγμένα λειτουργήσει ως κέντρα συγκέντρωσης τζιχαντιστών.

Όπως διευκρίνισε αυτό «μπορεί να συμβεί με την τήρηση των προβλεπομένων από τον νόμο προϋποθέσεων» ενώ επανέλαβε και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από το Στρασβούργο για δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα και μουσουλμανικού νεκροταφείου.

Όχι μόνο ένα, λοιπόν, αλλά εκατοντάδες τζαμιά σε ολόκληρη την Ελλάδα και ένα τέμενος τεράστιο, του οποίου οι μιναρέδες θα είναι οι «ξιφολόγχες» του Ισλάμ, για να θυμηθούμε και την περιβόητη, παλαιότερη δήλωση του Ερντογάν, θα χτίσουν οι συριζαίοι, συνεχίζοντας την πολιτική των νεοδημοκρατών, οι οποίοι ήταν αυτοί που έδωσαν τις σχετικές υποσχέσεις στον «σουλτάνο».