Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ 27 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!! Ο «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ», ΕΣΤΗΝΕ ΚΑΡΤΕΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ! (ΦΩΤΟ)

paidd1Αυτός είναι ο 46χρονος Αλβανός υπήκοος που συνελήφθη, πρωινές ώρες της 2-6-2016 στην Δραπετσώνα, μετά από έλεγχο της Αστυνομίας, στον οποίο αρνήθηκε να υποβληθεί και τράπηκε σε φυγή.

Ο 46χρονος κινούμενος συνήθως με ποδήλατο, πλησίον σχολικών συγκροτημάτων, κυρίως κατά τις πρωινές ώρες της προσέλευσης των μαθητών, προφασιζόμενος ότι είναι γνωστός της οικογενείας τους, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 13 έως 15 ετών, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα του πάθη πάνω τους.
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 27 περιπτώσεις ανήλικων μαθητριών, οι οποίες τον αναγνώρισαν χωρίς καμία αμφιβολία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:
(επ) HAJDERAJ (ον) SHPETIM του AHMET και της SANIE , γεννηθέντα στις 12-2-1970 στην Αλβανία



paiddd

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.