Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

37 λαθρομετανάστες κρύβονταν σε βαγόνι τρένου στο Κιλκίς!


vagoni-treno-660Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Αξιούπολης και με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου και του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς, 37 αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων, ηλικίας από 18 έως 46 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Ειδομένης, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για έλεγχο σε σταθμευμένο βαγόνι και εντοπίσθηκαν 37 ενήλικοι άνδρες αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν από την ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις.

Οι προαναφερόμενοι παρέμεναν νόμιμα στη ελληνική επικράτεια, εκτός από έναν που στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθη επιπρόσθετα και για το αδίκημα της ψευδή ανωμοτί κατάθεσης, καθώς κατά τη σύλληψη του δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Για την εν λόγω υπόθεση αναζητούνται δύο άτομα, τα οποία, όπως προέκυψε από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διευκόλυναν την έξοδο των αλλοδαπών.