Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ... ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο (αλλοδαπών, υπηκόων Πακιστάν, ηλικίας 21 και 21 ή 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, διαρρήξεις-κλοπές από οικίες και άλλα αδικήματα.
Ο 21χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ ο συνεργός του αναζητείται (Σχετικές οι από 23-5-2014 Δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας).
 Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
Α) (επ) ALI (ον) OSMAN του MOHAMMAD SADIK και της SERAI BIBI, που γεννήθηκε το 1993 στο Πακιστάν (συλληφθείς).
pak1
B) (επ) ALI ή RIZA (ον) RAZA ή ALI του GHULAM HUSSAIN ή HOUSEIN και του ZAHRA ή JAHRA ή ZAHRA BIBI, που γεννήθηκε το 1990 ή 1993 στο Πακιστάν (μη συλληφθείς).
pak2
pak3
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και στον εντοπισμό του δεύτερου δράστη.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476195 και 210-6476541 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.