Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...!!!

Αυτή τη φορά δεν ήταν και τόσο... τρυφερός με τα θύματά του ο 39χρονος Αλβανός που πριν από τέσσερις μήνες είχε... φιλήσει μια 70χρονη γυναίκα την οποία λήστεψε μαζί με τους άγνωστους ακόμη συνεργούς του! 

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που τον είδε ξαφνικά μπροστά του μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο της Κρήτης και δέχθηκε χτυπήματα από τον κακοποιό για να αναγκαστεί να του παραδώσει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Οι άνδρες της Ασφαλείας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 39χρονου αλλοδαπού, καθώς ήταν παλιός τους γνώριμος. Είχε συλληφθεί στις 2 Φεβρουαρίου όταν τον τσάκωσαν οι συγγενείς μιας 79χρονης την οποία προσπάθησε να ληστέψει μαζί με έναν συνεργό του στην περιοχή του Μπασταμπά, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένας από τους τρεις που είχαν ληστέψει και άλλο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην περιοχή της Φορτέτσας.

Στην περίπτωση αυτή, ο δράστης φίλησε στο μάγουλο την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού και είχε κλέψει μεταξύ άλλων... τέσσερα φλυτζανάκια του καφέ, ένα παμπάλαιο σίδερο, ένα ακόμα πιο παλιό τρανζίστορ και παιδικές κούκλες! Μετά τη σύλληψή του είχε διαταχθεί η προφυλάκιση του, αλλά τελευταία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εξακολούθησε τις ληστείες.