Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Προσωρινά κρατούμενος ο βούλγαρος δολοφόνος του Greek kamaki “Μπρούνο”!

mprouno-fonias-voulgaros
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 35χρονος Βούλγαρος Μ.Β. του Α., που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου Ηλία Φανούρη, γνωστού στην ροδιακή κοινωνία αλλά και στο πανελλήνιο και ως «Μπρούνο», από την δημοφιλή ταινία – ντοκιμαντέρ «Ο Κολοσσός του Έρωτα», στο σπίτι του στην οδό Πεισάνδρου, στην Παλιά Πόλη.


Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε η συγκατηγορούμενή του, Α. Μ. του Η. 37 ετών, υπήκοος Βουλγαρίας.

Ο 35χρονος απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας, ομολόγησε το έγκλημα, αλλά υποστήριξε ότι έγινε από «λάθος».

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι είδε τον 64χρονο Μπρούνο να τον πλησιάζει, κρατώντας ένα μαχαίρι. Για να τον απωθήσει, του κατάφερε μια γροθιά στην κοιλιακή χώρα και τότε ο Ηλίας Φανούρης έπεσε στο κρεβάτι του, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να τον επαναφέρει, δίνοντάς του το «φιλί της ζωής», αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι έφυγε από το σπίτι. Ο 35χρονος Βούλγαρος υποστήριξε μάλιστα πως η πυρκαγιά, πιθανόν να προκλήθηκε από αναμμένα αρωματικά κεριά, που υπήρχαν στο σπίτι του 64χρονου.

Η 37χρονη Βουλγάρα επανέλαβε όσα κατέθεσε προφορικώς ενώπιον της αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρίας Σοφίας Βαϊτση. Συγκεκριμένα κατέθεσε ότι ο 35χρονος σκότωσε τον «Μπρούνο» για οικονομικές διαφορές, ότι τον χτύπησε αρχικώς με μπουνιές (είναι πυγμάχος) και ότι εν συνεχεία τον έπνιξε. Υποστήριξε ακόμη, ότι ήταν εκείνος που έκαψε το σπίτι για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Τόνισε μάλιστα ότι το πρώτο πλήγμα στον 64χρονο από τον 35χρονο δόθηκε, ενώ αναχωρούσαν από την οικία και ενώ αυτή είχε γυρισμένη την πλάτη της και στους δύο, ευρισκόμενη κοντά στην πόρτα.

Όπως είπε, γύρισε και είδε αίμα στα γενετικά όργανα του 64χρονου, ο οποίος άρχισε να φωνάζει «Μιχάλη» και εν συνεχεία έπεσε στο κρεβάτι του. Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με την Βουλγάρα, ο 35χρονος ομοεθνής της, έπνιξε τον 64χρονο.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση, μετά και τη διαπίστωση ότι η 37χρονη μετείχε σε κύκλωμα πορνείας με μαστροπό έναν Ροδίτη, που εργαζόταν μαζί με τον «Μπρούνο» ως μικροπωλητής σε παραλίες του νησιού και ο οποίος φέρεται να διατηρεί πανσιόν σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ρόδου.

Ο Ροδίτης, που αναφέρεται σε καταθέσεις των κατηγορούμενων ως «Βασίλης» είναι το άτομο εκείνο που έπεισε την 37χρονη, την οποία γνώρισε σε επισκέψεις του σε οίκο ανοχής στην Αθήνα, να έλθει στη Ρόδο για να εργαστεί ως ιερόδουλη. Φέρεται παραπέρα να ήταν το άτομο εκείνο που την προωθούσε σε πελάτες στη Ρόδο και εκείνος, που της γνώρισε τον «Μπρούνο».