Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πρωταθλήτρια η αλβανία στην καλλιέργεια κάνναβης



Άλλη μια αποκάλυψη για τη γείτονα χώρα που αποδεικνύει για μια καόμη φορά τις παράνομες ενέργειες των αλβανών που έχουν γεμίζει κυριολεκτικά τη χώρα μας με ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα αστυνομικού, που δουλεύει για τις διεθνείς υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών, «Ό,τι παλαιότερα ήταν οι καπνοκαλλιέργειες στην Ελλάδα είναι σήμερα οι χασισοκαλλιέργειες στην Αλβανία. Έχουν πνίξει την Ευρώπη στη φούντα…».

«Η Αλβανία έχει τα πρωτεία στην Ευρώπη, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Φανταστείτε την Ελλάδα τα παλιά χρόνια, όταν στις ορεινές περιοχές σχεδόν κάθε νοικοκυριό είχε την καπνοκαλλιέργειά του. Ε, αυτό γίνεται σήμερα στην Αλβανία. Όπως βάζαμε εμείς τότε τα καπνά, έτσι βάζουν τώρα οι Αλβανοί τις φυτείες ινδικής κάνναβης...».

Όπως λέει, το χασίς το φυτεύουν στην Αλβανία κατόπιν παραγγελιών των κυκλωμάτων. «Κάνουν παραγγελίες σε χωρικούς, κυρίως ορεινών περιοχών, υποσχόμενοι ότι θα απορροφήσουν το σύνολο της παραγωγής τους. Δίνουν 100 με 150 ευρώ για κάθε κιλό χασίς σε φούντα». Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός: «η Ελλάδα αποτελεί, λόγω των μακρών και δύσβατων χερσαίων συνόρων, τη βασική πύλη εξαγωγής του προϊόντος και βεβαίως μια καλή αγορά.

Το περνούν από μονοπάτια και δασικούς δρόμους με αγροτικά αυτοκίνητα ή μουλάρια και γαϊδούρια, το αφήνουν σε συγκεκριμένα σημεία στο ελληνικό έδαφος, από όπου, κατόπιν προσυνεννόησης, το παραλαμβάνουν ομοεθνείς τους ή Έλληνες συνεργάτες και το προωθούν στα ενδότερα. Μόνο οι αστυνομικές αρχές της Θεσπρωτίας στην Ήπειρο έχουν κατασχέσει από τις αρχές του χρόνου 2,5 τόνους χασίς από Αλβανία και έναν τόνο οι Αρχές των Ιωαννίνων».

Τέλος, επισημαίνει «Στην Ελλάδα πωλείται από οκτακόσια έως χίλια ευρώ το κιλό, αλλά μέχρι να φτάσει στην Αγγλία, μπορεί η τιμή να εκτιναχθεί και στις οκτώ χιλιάδες ευρώ το κιλό».

Αυτή είναι η παράνομη δράση των αλλοδαπών στη χώρα που την έχουν μετατρέψει σε ξέφραγο αμπέλι. Η αστυνομία δυστυχώς είναι ανήμπορη να εμποδίσει τους βαριά οπλισμένους εγκληματίες. Φυσικά, όλα αυτά έχουν απώτερους σκοπούς. Το καθεστώς των διεφθαρμένων πολιτικών ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία μιας κοινωνίας μαστουρωμένων, ούτως ώστε να περιορισθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι λαϊκές αντιδράσεις απέναντι στις αντεθνικές και κατά συνέπεια αντιλαϊκές πολιτικές του.  

Σε όλα αυτά, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ξέρει μόνο να στήνει ένα καλό «θέατρο» πιάνοντας 2 ή 3 άτομα, ενώ στην πραγματικότητα οι αλλοδαποί που παρανομούν στην χώρα εισάγοντας ναρκωτικά είναι χιλιάδες.