Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ρήμαζε σπίτια, καταστήματα ακόμα και εκκλησίες η σπείρα του 22χρονου αλβανού που απέδρασε από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας! ΦΩΤΟ

Τρία μέλη της συμμορίας έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, ενώ χθες, εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 22χρονος αλβανός δραπέτης - που είναι κι αυτός μέλος της εγκληματικής ομάδας- Και τι δε βρήκαν οι αστυνομικοί στις έρευνές τους...


Μπορεί χθες, να τράβηξε πάνω του τα βλέμματα ο 22χρονος αλβανός λόγω της απόδρασής του από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, ωστόσο και η δράση της εγκληματικής ομάδας στην οποία συμμετείχε, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη μπορεί να περάσει.

Κι αυτό γιατι, τα μέλη της - όλοι Αλβανοί - είχαν ρημάξει σπίτια, καταστήματα ακόμα και εκκλησίες στην Ανθήλη της Φθιώτιδας.


ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Μέχρι τώρα, έχουν εξιχνιαστεί 8 κλοπές και μία ληστεία! Από τις παράνομες "δουλειές" τους, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας πήραν κοσμήματα, χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, είδη οικιακής χρήσης κ.α.

Τα τέσσερα μέλη της που έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, είναι ο 22χρονος δραπέτης και άλλα τρία μέλη ηλικίας 27, 22 και 21 ετών ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνεται και ένας 61χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και για παράνομη απασχόληση του 22χρονου αλλοδαπού σε επιχείρηση που διατηρεί στην Ανθήλη Φθιώτιδας.

Στο σπίτι του 22χρονου δραπέτη στην Ανθήλη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα αεροβόλο όπλο.
Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία συσκευή αναπαραγωγής DVD
Διάφορα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 765 ευρώ
Τρία κινητά τηλέφωνα και διάφορα USB
Ένα θαμνοκοπτικό μηχάνημα και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, σε αποθήκη της συμμορίας στην Ανθήλη, την οποία οι δράστες χρησιμοποιούσαν για να κρύβουν κυρίως τα κλεμμένα εργαλεία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός από ηλεκτρικά τρυπάνια, μία μηχανή κουρέματος του γκαζόν, ένα ηλεκτρικό αλυσοπρίονο, τρία μαχαίρια, ένα αυτοσχέδιος κόφτης με 22 ξυράφια, μία απομίμηση περιστρόφου, ένα ζευγάρι γάντια, κλειδιά σπιτιών και άλλα μικροαντικείμενα.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και για τους τέσσερις Αλβανούς διατάχθηκε η κράτησή τους, για να οδηγηθούν αύριο το πρωί και να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Λαμίας.