Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Λαμία: Έπιασαν τον Αλβανό δραπέτη που πήδηξε τη μάντρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας

Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας κατάφεραν να συλλάβουν τον 22χρονο Αλβανό, που το απόγευμα της Δευτέρας, δραπέτευσε από το μέγαρο , πηδώντας σαν αίλουρος πάνω από την μάντρα ύψους δυο μέτρων.

 

Για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας αλλά και για όλους τους συναδέλφους τους, ήταν θέμα τιμής να συλλάβουν τον δραπέτη, όπως είπε στο LamiaReport αξιωματικός της Α.Δ. Φθιώτιδας.

Ένας λόγος παραπάνω ήταν διότι, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι είχαν την ευθύνη και τεθήκαν σε διαθεσιμότητα, ήταν κατά γενική ομολογία από τους καλύτερους, έχοντας προσφέρει πάρα πολλά στην ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, αυτοί οι αστυνομικοί από τους οποίους απέδρασε, ήταν εκείνοι που κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και να τον συλλάβουν.

Πιο συγκεκριμένα μετά από επίμονες προσπάθειες και έρευνες τον εντόπισαν κρυμμένο σε ένα ακατοίκητο σπίτι στην περιοχή της Ανθήλης και τον συνέλαβαν.


Έπιασαν και τους υπόλοιπους της συμμορίας


Σύμφωνα με το LamiaReport, μέσα σε αυτό το 24ωρο, έχουν συλληφθεί και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας.
Πρόκειται για τρεις Αλβανούς που μαζί με τον 22χρονο κατηγορούνται για σωρεία κλοπών, αλλά και για ληστεία.

Επίσης συνελήφθη και ένας επαγγελματίας από την Ανθήλη Λαμίας, με την κατηγορία της αποδοχής προϊόντος εγκλήματος, ο οποίος φέρεται ότι πήρε από τους Αλβανούς ένα κλεμμένο laptop.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος δραπέτης και ακόμη ένα μέλος της σπείρας, τα τελευταία χρόνια έμεναν στην περιοχή της Ανθήλης και γι αυτό οι έρευνες των αστυνομικών είχαν επικεντρωθεί στην συγκεκριμένη περιοχή.