Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Σάλος στην Ρόδο: Αλλοδαπός κακοποιούσε σεξουαλικά 8χρονο και του έδινε «χαρτζιλίκι» 5 ευρώ!

Σάλος και αποτροπιασμός έχει ξεσπάσει στην Ρόδο στην αποκάλυψη ότι ένας αλλοδαπός που εκτελούσε γεωργικές εργασίες σε ένα χωριό της περιοχής του Ιαλυσού κακοποιούσε σεξουαλικά ένα 8χρονο αγοράκι τουλάχιστον από τον περασμένο Ιούνιο, δίνοντάς του πέντε ευρώ κάθε φορά για «χαρτζιλίκι»!

Η μητέρα του αγοριού, που είναι και αυτή αλλοδαπή και έχει άλλα δυο παιδιά αλλά είναι ανύπαντρη και εργάζεται σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του χωριού.

Ο 35χρονος γείτονας εκμεταλλευόταν την απουσία της για να παρασύρει τον 8χρονο στο σπίτι του, όπου τον έβαζε να παρακολουθεί βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο στην τηλεόραση του και τον εξανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις.

Η αρρωστημένη δραστηριότητά του αποκαλύφθηκε όταν ο κατά δυο χρόνια μεγαλύτερος αδελφός του θύματος εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα τους ότι ο μικρός πηγαίνει συχνά στο σπίτι του αλλοδαπού που του δίνει χρήματα.

Αναστατωμένη η γυναίκα ρώτησε τον 8χρονο και εκείνος της είπε αυτό που φοβόταν. Ότι, δηλαδή, πολλές φορές ο αλλοδαπός είχε ασελγήσει πάνω του με αντάλλαγμα λίγα χρήματα!
Η αλλοδαπή κατέφυγε την περασμένη Τρίτη στο τμήμα Ιαλυσού και κατήγγειλε όσα της αποκάλυψε ο γιος της, ενώ και ο ίδιος ο μικρός επανέλαβε στους αστυνομικούς το δράμα που βίωσε.

Αμέσως, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου που έδωσε εντολή να εξεταστεί το παιδί από ιατροδικαστή και παιδοψυχολόγο.

Ταυτόχρονα, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του παιδεραστή μαζί με αστυνομικούς του σταθμού Σαλάκου, ωστόσο εκείνος έχει εξαφανιστεί και πιθανότατα κρύβεται.

Οι αρχές «χτενίζουν» το νησί, ενώ στο αεροδρόμιο και τα λιμάνια γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι για να εντοπιστεί ο αλλοδαπός, που έχει υποβάλει και αίτηση για χορήγηση ασύλου.