Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Συμμορία αλγερινών λήστεψε και ασέλγησε σε φοιτήτριες μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας! Μείωση της εγκληματικότητας βλέπει ο Τόσκας

Άντρο παρανομίας και παραβατικότητας έχει καταντήσει η Αθήνα, καθώς άλλο ένα περιστατικό βίας αλλοδαπών κατά Ελλήνων έρχεται στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα, δυο νεαρές φοιτήτριες έπεσαν θύματα ληστείας αλλά και ασέλγειας από τρεις αλγερινούς, οι οποίοι υπό την απειλή όπλου τις ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν τις τσέπες, τις τσάντες και να αρπάζουν τα κινητά τους τηλέφωνα και άλλο είχαν πάνω τους. Μάλιστα, το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, στο λόφο του Στρέφη.

Οι δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα, τη στιγμή που προσπαθούσαν να ληστέψουν ηλικιωμένο, πάλι με την απειλή όπλου στην πλατεία Κάνιγγος. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Εξαρχείων κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουμν με άλλες δύο επιθέσεις και ειδικότερα την 25η Μαρτίου όταν λήστεψαν ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών στην οδό Θεμιστοκλέους

Παρά το γεγονός ότι έπειτα έγινε σύλληψη των αλλοδαπών, φαίνεται ότι οι αλγερινοί αποτελούν μέλη μιας μεγάλης συμμορίας βορειοαφρικανών, που δρουν ανενόχλητοι, λόγω της μηδενικής αστυνόμευσης αλλά και της απόλυτης ανοχής στους «μετανάστες», σύμφωνα με το δόγμα ΣΥΡΙΖΑ και Τόσκα, που υπερασπίζονται την ανομία, τους λαθρομετανάστες και τα ανοιχτά σύνορα.
Δυστυχώς, η μέρα που Αθήνα θα μετατραπεί πλήρως σε μια τριτοκοσμική πόλη, εχθρική προς τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες, δεν αργεί.