Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Λαθρομετανάστες πραγματοποίησαν δολοφονική επίθεση εναντίον Έλληνα στη Χίο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο! Απούσα η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ


Λαθρομετανάστες πραγματοποίησαν δολοφονική επίθεση εναντίον Έλληνα στη Χίο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο! Απούσα η κυβέρνηση Σύριζα - ΑνέλΛαθρομετανάστες με φανερές δολοφονικές προθέσεις επιτέθηκαν εναντίον Έλληνα στην περιοχή έξω από το hot spot της ΒΙ.ΑΛ. στην περιοχή του Χαλκειούς και συγκεκριμένα έξω από το φυλάκιο που έχουν δημιουργήσει οι κάτοικοι στην περιοχή για να αντιπαρέλθουν των κυβερνητικών εντολών για ανοχή στην εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων, οι λαθρομετανάστες ήταν 5 και σε έξαλλη κατάσταση. Μέσα σε λίγη ώρα έπιασαν έναν κάτοικο, τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν. Εν τέλει ο κάτοικος μεταφέρθηκε στα επείγοντα του πλησιέστερου νοσοκομείου, από το οποίο εξήλθε αργότερα.

Αμέσως μετά το περιστατικό διάφορες ΜΚΟ και άλλοι κολαούζοι των λαθρομεταναστών έσπευσαν να συμπαρασταθούν στους επίδοξους δολοφόνους μέσω ανακοινώσεων και να μιλήσουν για «εφεδρικούς φασιστικούς μιλιταριστικούς σχηματισμούς» που «επανδρώνουν το φυλάκιο».

Για να δείτε πόσο γελοίοι είναι όλοι αυτοί, παρακολουθήστε την εξιστόρηση των γεγονότων από αυτόπτες μάρτυρες (γυναίκες, η μία εξ αυτών με άσπρα μαλλιά) που είχαν βάρδια ως… «εφεδρικός φασιστικός μιλιταριστικός σχηματισμός» και ως εκ τούτου είδαν όλο το περιστατικό.