Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Αλβανός ο ένοπλος που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο


Το περιστατικό με τον Αλβανό ένοπλο που είχε ταμπουρωθεί στην πολυκατοικία στο Μεταξουργείο έληξε λίγο μετά τις 10:30 χτες το βράδυ με τη σύλληψη του άνδρα από ισχυρές δυνάμεις της ΟΠΚΕ. 

Οι άνδρες της αστυνομίας έβγαλαν μία ακόμα γυναίκα από το κτίριο με χειροπέδες και την οδήγησαν σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ..

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται η εμπλοκή της γυναίκας στο περιστατικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο νωρίτερα είχε εξελιχθεί επεισόδιο μεταξύ πέντε ατόμων (αλλοδαποί όλοι τους) στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν στο Μεταξουργείο .

Προηγουμένως ο Αλβανός λαθρομετανάστης (σε κατάσταση μέθης) είχε απειλήσει με καραμπίνα και ιδιοκτήτρια καταστήματος στην είσοδο της πολυκατοικίας επί της οδού Αχιλλέως 23, όταν εκείνη του έκανε παρατήρηση για τον καυγά που είχε στήσει με άλλα τρία ή τέσσερα άτομα. 


Τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναφέρουν πως υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών και όταν έφθασε εκεί η αστυνομία ένας από τους εμπλεκόμενους, κατά πληροφορίες αλβανικής υπηκοότητας, ταμπουρώθηκε σε σπίτι.

 (Αρχικό κείμενο) Αποκλεισμένη είναι αυτήν τη στιγμή η περιοχή στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν στην Αθήνα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρας έβγαλε όπλο και έχει κρυφτεί σε διαμέρισμα. Μεγάλη δύναμη αστυνομικών με πλήρη εξάρτηση, κράνη και ασπίδες έκανε έφοδο πριν από λίγα λεπτά στην πολυκατοικία που βρίσκεται ταμπουρωμένος ο ένοπλος στο Μεταξουργείο.

Νωρίτερα ο άνδρας είχε βγάλει όπλο στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Αχιλλέως στο Μεταξουργείο, κοντά σε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος κρατά ως όμηρο την πρώην φίλη του και απειλεί να τη σκοτώσει. Απειλές εκτοξεύει και εναντίον των αστυνομικών που έχουν σπεύσει στο σημείο.