Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ετοιμάζεται απόβαση: Δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες συρρέουν στον Έβρο


Ετοιμάζεται απόβαση: Δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες συρρέουν στον ΈβροΠρο των πυλών οι ορδές των λαθρομεταναστών!

Πάνω από 2000 λαθρομετανάστες βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην Αδριανούπολη, περιμένοντας να εισβάλλουν στην Ελλάδα.
Από την πλευρά του ο νομάρχης της Αδριανούπολης Αλί Σαχίν έχει δώσει προθεσμία τριών ημερών στους πρόσφυγες να απομακρυνθούν, διαφορετικά έχει προειδοποιήσει ότι θα χρησιμοποιήσει βία για να τους απωθήσει. «Δεν μπορούν να μείνουν εδώ. Θα μπορούν ίσως να μείνουν ακόμη μία ή δύο ημέρες, αλλά μετά θα πρέπει να φύγουν».

Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες παραμένουν στις εισόδους της πόλης, στα άκρα της εθνικής οδού, μέσα σε σκηνές ή και στον δρόμο, με στόχο να διασχίσουν τα σύνορα με την Ελλάδα, μετά την έκκληση που μεταδόθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία συνιστούσαν να αποφύγουν τον επικίνδυνο διάπλου του Αιγαίου από τα παράλια της νοτιοδυτικής Τουρκίας προς τα ελληνικά νησιά.

Προκειμένου να αποτρέψουν μια συρροή προσφύγων κατά μήκος των συνόρων, οι τουρκικές αρχές αποφάσισαν να τους αποκλείσουν στον σταθμό λεωφορείων της Κωνσταντινούπολης, σε απόσταση 250 χλμ., όπου εκατοντάδες άνθρωποι πολιορκούν εταιρίες μεταφορών για να επιβιβαστούν σε πούλμαν.

Περισσότεροι από 500.000 μετανάστες έχουν διασχίσει τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε .από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο, σύμφωνα με την Frontex, και περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς εισήλθαν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας.

Είναι θέμα χρόνου οι ορδές των λαθρομεταναστών να εισβάλλουν στην Πατρίδα μας, την ίδια ώρα που οι "αλληλέγγυες" χώρες της Ένωσης κλείνουν τα σύνορα και αφήνουν την Ελλάδα στο έλεος της μοίρας της!

Μόνη λύση η φύλαξη των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων από τον ελληνικό στρατό, η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και η καταγγελία της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ.