Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτά που δεν δείχνουν τα συστημικά ΜΜΕ: ALLAHU AKBAR, επιθέσεις και «Άντε Γ@μ…τε» από τους «κακόμοιρους πρόσφυγες» (βίντεο)

prosf
Μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» στη Βουδαπέστη φώναζαν «Allahu Akbar» και «fuck you», ενώ άλλοι στην Ιταλία επιτέθηκαν
σε μια ηλικιωμένη κυρία και πέταξαν περιττώματα σε διερχόμενους, την ώρα που η Γερμανία ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να αναλάβει 500.000 αιτούντες άσυλο κάθε χρόνο.

Παρότι η κάλυψη της προσφυγικής κρίσης από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έχει επικεντρωθεί σε οικογένειες και παιδιά, σκηνές που δεν μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα δείχνουν μια διαφορετική πλευρά για αρκετούς από εκείνους που περνούν στην Ευρώπη.

Ένα βίντεο λίγο έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό Keleti της Βουδαπέστης δείχνει μουσουλμάνους μετανάστες να φωνάζουν «Allahu Akbar» και «Fuck you», καθώς συμμετέχουν σε μάχες με την αστυνομία.



Ένα άλλο απόσπασμα από μουσουλμάνους πρόσφυγες σε ένα τρένο που ταξίδευε από την Ουγγαρία στη Γερμανία δείχνει έναν άνδρα φωνάζει συνθήματα πριν ψάλλουν όλοι οι επιβάτες «Allahu Akbar» από κοινού.



Εν τω μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας στα σύνορα Ιταλίας-Αυστρίας αναφέρει το πώς είδε μια ηλικιωμένη Ιταλίδα να την αρπάζουν από τα μαλλιά και να την τραβούν από το αυτοκίνητό της μια ομάδα «επιθετικών νέων ανδρών» που ήθελαν να κλέψουν το αυτοκίνητο για να πάνε στη Γερμανία, ενώ άλλοι έριχναν περιττώματα σε παρευρισκομένους.

Μια άλλη συλλογή video δείχνει αφρικανούς μετανάστες και άλλους να κατεδαφίζουν φανάρια, να επιτίθενται σε καταστήματα και να χτυπούν ανθρώπους.