Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τρεις Ιρακινοί, ένας Γεωργιανός και 8 Αφγανοί, έκαναν “κιμά” στον Άγιο Παντελεήμονα 32χρονο Ιρακινό λαθρομετανάστη!

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 32χρονου υπηκόου Ιράκ που διαπράχθηκε στις 16-1-2014 στην περιοχή του ΑγίουΠαντελεήμονα . Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις (4) αλλοδαποί δράστες 

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 32χρονου υπηκόου Ιράκ, που διαπράχθηκε στις 16-1-2014, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Ο 32χρονος είχε βρεθεί νεκρός στις 22-1-2014, εντός του προαναφερόμενου διαμερίσματος.

Δράστες είναι τρείς (3) υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 23, 34 και 46 ετών, ένας 31χρονος υπήκοος Γεωργίας και οκτώ (8) τουλάχιστον αλλοδαποί αφγανικής καταγωγής. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος δράστης από κοινού με τον 34χρονο,συνεργάζονταν και διακινούσαν παράνομα μετανάστες από την Τουρκία προς την Ελλάδα. Στη συνέχεια, τους οδηγούσαν στο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα όπου τους κατακρατούσαν, μέχρι να τους καταβάλουν το προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό για την μεταφορά τους.

Ακόμη, από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης για υποθέσεις παράνομης διακίνησης μεταναστών, είχε ενοικιάσει με πλαστά στοιχεία το διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ ο 46χρονος διέφυγε στην Τουρκία μετά την αποκάλυψη της ανθρωποκτονίας.

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.