Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

"2 στους 100 Σύρους πρόσφυγες είναι τζιχαντιστές - Θα επιτεθούν στη Δύση"!

Εκμεταλλευόμενοι την ανεξέλεγκτη προσφυγική κρίση, οι τζιχαντιστές στέλνουν υπό κάλυψη εκπαιδευμένους μαχητές για να εξαπολύσουν αιματηρές επιθέσεις στη Δύση.

 

Ο υπουργός Παιδείας του Λιβάνου Elias Bousaab προειδοποίησε τον πρωθυπουργό της Βρετανίας David Cameron. 2 στους 100 Σύρους πρόσφυγες που μπαίνουν στην Ευρώπη είναι τζιχαντιστές.

Σε περίπτωση που αληθεύει ο ισχυρισμός του, αυτό σημαίνει πως έως και 400 από τους 20.000 πρόσφυγες που έχει υποσχεθεί να δεχτεί μέχρι το 2020 η Βρετανία έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί.

Οι εξτρεμιστές, όπως σημείωσε, επιλέγουν στόχους, ακόμα και παιδιά, σε στρατόπεδα προσφύγων και σχολεία προτού τους μεταφέρουν στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας και Ελλάδας.

"Οι τζιχαντιστές αυξάνονται και πληθύνονται. Στρατολογούν παιδιά από σχολεία και οπουδήποτε αλλού. Είναι μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση και ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να κάνει κάτι γι' αυτό. Ο ISIS δεν θα σταματήσει στα σύνορα με τον Λίβανο και προτού να το καταλάβετε θα είναι στην Ευρώπη".

Προειδοποίησε πως όσοι δεν έχουν ελπίδα, δουλειά, χρήματα και παιδεία στα στρατόπεδα προσφύγων θα είναι εύκολο να στρατολογηθούν.

Στην πρώτη του επίσκεψη στον Λίβανο, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας υποστήριξε πως χωρίς βοήθεια εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα επιχειρήσουν την επικίνδυνη διάβαση στην Ευρώπη.