Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Τα νούμερα αποτυπώνουν την αλήθεια: 310 χιλιάδες λαθρομετανάστες εισέβαλαν στην Ελλάδα από τις αρχές του χρόνου!

Μετά τις εξαγγελίες του υπουργού Μουζάλα για ανοιχτά σύνορα και στον Έβρο, λόγω της βαρυχειμωνιάς, φαίνεται πως η ροή των λαθρομεταστών δεν πρόκειται να ανακοπεί ούτε εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Άλλωστε, τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης δείχνουν το μέγεθος των ροών, αφού από τους συνολικά 430.000 λαθρομετανάστες που έχουν καταφθάσει στη Δυτική Ευρώπη από τις αρχές του χρόνου, οι 310.000 εισέβαλαν παρανόμως από την Ελλάδα.

Αριθμός αρκετά εντυπωσιακός μιας που καταδεικνύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της χώρας μας στην είσοδο λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.

Το πρακτορείο Reuters σε δημοσίευμα του σημειώνει πως καθημερινά στην Λέσβο καταφθάνουν 4.000 νέοι λαθρομετανάστες από τα παράλια της Τουρκίας. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο ίδιος αριθμός προωθείται καθημερινά στο λιμάνι του Πειραιά, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο ανταλλαγής λαθρο-πληθυσμών.

Στο κέντρο αυτού του κύκλου βρίσκεται ο ελληνικός λαός, ο οποίος στέκεται αδύναμος να υπερασπιστεί την ίδια του την γειτονιά, το ίδιο του το σπίτι και την οικογενειά του ψάχνοντας για άκαρπες λύσεις. Εν κατακλείδι, οι λύσεις που προτείνουν οι λαθροκυβερνήσεις ανά την Ευρώπη δεν λύνουν κανένα απολύτως πρόβλημα αντιθέτως νομιμοποιούν την δουλεμπορία, τον λαθροεποικισμό. Νομιμοποιούν την εξαθλίωση της Ελλάδας, όσο και αν κόπτονται περί "πακέτων σωτηρίας".