Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΔΡΑΣHΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ... 3 ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ROMA ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ..!

Να αποδράσουν από τις φυλακες Κορυδαλλού επιχείρησαν σήμερα τέσσερις κρατούμενοι -πρόκεται για τρεις Ρομά και έναν Ρουμάνο, που κατηγορούνται για ληστείες και κλοπές.

Η απόπειρα σημειώθηκε στην 4η Πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος. Οι τέσσερις άνδρες επιχείρησαν να διαφύγουν και πέρασαν στη λεγόμενη «νεκρή ζώνη».

Αμέσως, όμως, έγιναν αντιήπτοί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και συνελήφθησαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής.

Αλβανοί παραχαράκτες συνελήφθησαν στη Νέα Ιωνία

Συνελήφθησαν στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ δύο Αλβανοί, ηλικίας 22 και 23 ετών, οι οποίοι είχαν επιχείρηση να πραγματοποιήσουν συναλλαγή σε φαρμακείο στην περιοχή με πλαστά χαρτονομίσματα. 
 
Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Νέας Ιωνίας, οι συλληφθέντες την ίδια ημέρα είχαν μεταβεί και σε κατάστημα μίνι μάρκετ στην περιοχή, όπου επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή με πλαστό χαρτονόμισμα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή. 
 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ αμφιβόλου γνησιότητας και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ. 
 
Όπως διαπιστώθηκε, ο 22χρονος αλλοδαπός δεν διέθετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα για τη νόμιμη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Συνελήφθη στο Βατοπέδι 36χρονος Αλβανός. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα για σωρεία κλοπών και άλλων παραβάσεων

xeiropedes2
Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ορμύλιας Χαλκιδικής, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, ο 36χρονος εντοπίστηκε στο Βατοπέδι Χαλκιδικής και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Λαμίας, για διάπραξη κλοπών κατ’ επάγγελμα.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ορμύλιας Χαλκιδικής, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην φιδοφωλιά των Εξαρχείων - Τρεις προσαγωγές Τούρκων

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.Σύμφωνα με πληροφορίες αφορά Κούρδους εξτρεμιστές της οργάνωσης DHKP-C που σχετίζονται με την υπόθεση του φουσκωτού που εντοπίστηκε φορτωμένο με όπλα στις 30 Ιουλίου του 2013.
 
Στο σημείο αυτό έχουν γίνει τρεις προσαγωγές ατόμων, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Τούρκοι, δύο άνδρες και μία γυναίκα.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες ξεκίνησαν βάσει εντάλματος που εξέδωσε εισαγγελέας της Μυτιλήνης σε βάρος μιας γυναίκας για την ίδια υπόθεση.Η ΕΛΑΣ είχε πληροφορίες ότι η γυναίκα αυτή διέμενε σε πολυκατοικία των Εξαρχείων όπου έγινε η επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν άλλα δύο άτομα που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση.
 
Στο φουσκωτό που είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Χίο και Οινούσσες είχαν βρεθεί δύο αντιαρματικοί όλμοι, τέσσερις χειροβομβίδες, δύο πιστόλια, σφαίρες και μεγάλος αριθμός έτοιμων εκρηκτικών μηχανισμών.
 
Τότε για την υπόθεση είχαν συλληφθεί οχτώ άτομα, έξι στη Χίο και δύο Κούρδοι στην Αθήνα μετά από έρευνες στα Εξάρχεια.

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Αλγερινός νάρκωσε και βίασε 17χρονο αγόρι

Συνελήφθη στο Παγκράτι ένας 31χρονος Αλγερινός, ο οποίος αφού έριξε ναρκωτικά στο φαγητό 17χρονου αλλοδαπού, τον κακοποίησε σεξουαλικά ενώ το θύμα βρισκόταν σε κατάσταση ύπνωσης. 

Μάλιστα, ο δράστης βιντεοσκόπησε την αποτρόπαια πράξη και στη συνέχεια ανήρτησε το επίμαχο υλικό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 1,9 γραμμ., ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,1 γραμμ. και μισό ναρκωτικό δισκίο.

ΔΥΟ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ 97 ΚΛΟΠΕΣ!

Δύο ληστοσυμμορίες «κατατρεγμένων  οικονομικών μεταναστών» από την Αλβανία, εξαρθρώθηκαν μέσα σε μια ημέρα, με συνολικά 97 (!!!) κλοπές στο ενεργητικό τους…

Στην πρώτη περίπτωση, δράστες είναι δύο Αλβανοί, ηλικίας 26 και 34 ετών, που είναι ήδη έγκλειστοι στις φυλακές της Λάρισας, για τον… ίδιο λόγο (διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής) κι ένα ακόμα άγνωστο άτομο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο δράστες είχαν διαπράξει 57 διαρρήξεις και κλοπές σε 26 σπίτια στην Αργολίδα, σε 16 στη Θεσσαλονίκη, σε οκτώ στη Χαλκιδική, σε πέντε στην Πιερία και σε δύο στην Ημαθία και συνολικά, από την εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των οποίων η αξία ξεπερνά τις 290.000 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι δράστες ήταν εφτά Αλβανοί, ηλικίας από 19 ως 46 ετών, και διέπρατταν συστηματικά κλοπές στις ευρύτερες περιοχές των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Αττικής. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί συνολικά τριάντα εννέα (39) διαρρήξεις – κλοπές και απόπειρες σε οικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και καταστήματα, καθώς και κλοπές οχημάτων.Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, το οποίο ξεπερνά τις -28.000- ευρώ.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Κυβέρνηση: Απλή "παρατυπία" η εισβολή των λάθρο στην Ελλάδα. Ο Ελληνας χωρις λεφτα, σπιτια και δικαιώματα αλλα με μπολικους λαθρομεταναστες, για να μην μας κακοχαρακτηρισουν οι εγκληματιες της ΕΕ ...

Μια εξέλιξη η οποία προδιαγράφει την μετατροπή της χώρας σε παράδεισο λαθρομεταναστών και νομιμοποιεί την λαθρομετανάστευση μετατρέποντας την σε μια απλή "παρατυπία" και ακυρώνει στην πράξη τα περί "ανακατάληψης των πόλεων" του πρωθυπουργού Α.Σαμαρα σημειώθηκε στο κυβερνητικά ελεγχόμενο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
 
Συγκεκριμενα σε τηλεγραφήματα του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι λαθρομετανάστες οι εν πάσει περιτπώσει παράνομοι μετανάστες, εμπίπτουν πλέον στην κατηγορία...των παράτυπων μεταναστών!
 
Δηλαδή ακυρώνεται στην πράξη το αδίκημα της ειρηνικής έστω εισβολής στην ελληνική επικράτεια των ξένων, και πλέον η πράξη αυτή είναι μια απλή παρατυπία.
 
Το Αθηναϊκό Πρακτορειο Eιδήσεων σε τηλεγράφημά στις 14 Ιουνίου με τίτλο,"Τουλάχιστον 50 παράτυπους μετανάστες, περισυνέλλεξε το Λιμενικό" αναφέρει χαρακτηριστικά "Ταχύπλοο σκάφος που μετέφερε με μεγάλη ταχύτητα 16 παράτυπους μετανάστες, εντοπίστηκε το πρωί από περιπολικό σκάφος του λιμενικού, στη θαλάσσια περιοχή της νήσου "Παναγιά" Οινουσσών Χίου. Ο Τούρκος χειριστής του σκάφους και διακινητής, συνελήφθη ,ενώ οι παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη Χίο.
 
Στη διάσωση 10 παράτυπων μεταναστών που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο, που βυθίστηκε σε τουρκικά χωρικά ύδατα βορειανατολικά της Μυτιλήνης, προχώρησε σκάφος του λιμενικού σώματος ενώ τουρκική ακταιωρός που κατέπλευσε στο σημείο αρνήθηκε να παραλάβει τους διασωθέντες και απομακρύνθηκε.
 
Επίσης  ένας διακινητής και δεκαέξι παράτυποι μετανάστες, συνελήφθησαν στη θαλάσσια περιοχή "Ακρωτήρι" Λέσβου ενώ άλλοι έντεκα παράνομοι μετανάστες στην περιοχή «Αγ. Γεώργιος» Σύμης." Πάλι καλά που αναφέρουν και την λεξη παρανομος στο τέλος, προφανώς θα τους ξέφυγε.
 
Δηλαδή το επίσημο κρατικό πρακτορέιο της χώρας χαρακτηρίζει τους λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους ισλαμιστές από χώρες όπως Ιράκ, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, κ.λ.π "παράτυπους".
 
Όταν λείπουν λέξεις, λείπουν σκέψεις, και όταν λείπουν σκέψεις, λείπουν πράξεις. Όταν λείπουν πράξεις το Σύστημα και αυτοί που το αποτελούν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.Έτσι αυτοί που θέλουν να μας επιβάλλουν την καταστροφή και τον εκμαυλισμό του Έθνους, και να συνεχίσουν τον απροσκοπτο λαθρεποικισμό της χώρας χωρίς προβλήματα και χωρίς αντιδράσεις, σκέφτηκαν να "αποσύρουν" την λέξη λαθρομετανάστης και να την αντικαταστήσουν με το "ευρηματικό" παράτυπος μετανάστης.
 
Όλα ξεκίνησαν φαινομενικά αθώα πριν από λίγο καιρό στην Βουλή,όταν είχαμε την επίσκεψη μίας επιτροπής... αλλοδαπών γυναικών. Επειδή κάποιοι αποκάλεσαν τους λαθρομετανάστες, λαθρομετανάστες από τον ΣΥΡΙΖΑ και την επιτροπή, άρχισαν να ωρύονται για το πόσο "ρατσιστική" είναι η λέξη και ότι δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι και τα λοιπά. Τις τελευταίες εβδομάδες, διαβάζοντας κανείς ειδήσεις στο διαδίκτυο συναντά όλο και περισσότερο την φράση "παράτυποι μετανάστες".
 
Το Newspeak ('Νέα Ομιλία') είναι η πλασματική γλώσσα που περιγράφεται στο δυστοπικό μυθιστόρημα φαντασίας του George Orwell «1984» ή «Χίλια Εννιακόσια Ογδόντα Τέσσερα», όπως έμεινε γνωστό (Nineteen Eighty-Four). Πρόκειται για μια ελεγχόμενη γλώσσα που δημιουργήθηκε από το ολοκληρωτικό κράτος του «Μεγάλου Αδελφού» ως ένα εργαλείο για να περιορίσει την ελεύθερη σκέψη και τις έννοιες που για το καθεστώς αποτελούν «απειλή», όπως η ελευθερία, η ατομικότητα, η ειρήνη κλπ. 
 
Οποιαδήποτε μορφή διαφορετικής σκέψης από αυτήν που κατασκεύασε το «κόμμα» ταξινομείται ως "thoughtcrime", δηλ. «έγκλημα σκέψης». 
 
Είναι εμφανές ότι υπάρχει προσπάθεια να χρησιμοποιούνται έννοιες με διαφορετικές "δονήσεις".Άραγε που πήγαν τα περί "ανακατάληψης των πόλεων από τους λαθρομετανάστες" του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά; Ήταν πομφόλυγες;
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σπείρα αλλοδαπών είχε «ρημάξει» κοσμηματοπωλεία

Σπείρα αλλοδαπών, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά κλοπές, με την μέθοδο της απασχόλησης, από κοσμηματοπωλεία σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ.

Συνελήφθησαν, την περασσμένη Τετάρτη το μεσημέρι, στους Δελφούς Φωκίδας, τρεις υπήκοοι Σερβίας και συγκεκριμένα δύο άνδρες, ηλικίας 58 και 51 ετών, καθώς και μία 39χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Εξιχνιάστηκαν, μέχρι τώρα, έντεκα περιπτώσεις κλοπών - αποπειρών κλοπών, που διέπραξαν τα μέλη της σπείρας, από κοσμηματοπωλεία σε περιοχές της Χαλκιδικής, Σπάρτης, Κορίνθου, Φλώρινας και Δελφών.

Αναλυτικότερα, προχθές το μεσημέρι, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δελφών, κατά την διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν και προσήγαγαν διαδοχικά τους τρεις κατηγορούμενους (αρχικά τον 51χρονο και στην συνέχεια τον 58χρονο και την 39χρονη), από περιοχές των Δελφών Φωκίδας, ως υπόπτους τέλεσης εγκληματικών ενεργειών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από κοσμηματοπωλεία σε διάφορες περιοχές της επικράτειας.

Η δράση της εγκληματικής ομάδας, που διέθετε δομημένη εσωτερική διάρθρωση, διακριτούς επιχειρησιακούς ρόλους και συγκεκριμένη μεθοδολογία (modus operandi), προσδιορίζεται, χρονικά, τουλάχιστον από τις αρχές Ιανουαρίου του 2013 και γεωγραφικά, σε διαφορές περιοχές της χώρας και κυρίως στη Χαλκιδική, τους Δελφούς, τη Σπάρτη, τη Κόρινθο και τη Φλώρινα.

Τα μέλη της σπείρας ακολουθούσαν πάντα συγκεκριμένους τρόπους και προκαθορισμένη σειρά ενεργειών. Αρχικά προέβαιναν στην κατόπτευση των υποψήφιων στόχων τους, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες και στοιχεία, που θα τους επέτρεπαν να προχωρήσουν στα επόμενα στάδια.

Στη συνέχεια εμφανιζόταν ως πελάτες και ο 58χρονος αναλάμβανε να απασχολεί τους ιδιοκτήτες των κοσμηματοπωλείων, τους οποίους σε πολλές περιπτώσεις, έντεχνα και με διάφορες προφάσεις κατάφερνε να οδηγεί έξω από τα καταστήματά τους.

Με την τακτική αυτή παρείχε τη δυνατότητα και τον απαραίτητο χρόνο στους δύο συνεργούς του (39χρονη και 51χρονο) για να αφαιρούν κοσμήματα. Το τελικό στάδιο περιλάμβανε την αποχώρηση από τα καταστήματα, αφού ο 51χρονος είχε φροντίσει να αποκρύψει τα κοσμήματα σε ειδικές θήκες – κρύπτες μέσα στα ρούχα του.

Στο πλαίσιο της έρευνας μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί:
  • κλοπή που διέπραξαν την 24-06-2014, από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 32χρονης ημεδαπής, στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής,
  • κλοπή που διέπραξαν την 29-04-2014, από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού, στην Ιερισσό Χαλκιδικής,
  • κλοπή που διέπραξαν την 21-05-2014, από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής,
  • κλοπή που διέπραξαν την 03-06-2014, από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού, στην Σάρτη Χαλκιδικής,
  • κλοπή που διέπραξαν την 04-06-2014, από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής,
  • κλοπή που διέπραξαν την 12-03-2014, από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, στη Κόρινθο,
  • κλοπή που διέπραξαν την 08-04-2014, από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 60χρονης ημεδαπής, στη Φλώρινα,
  • κλοπή που διέπραξαν την 06-06-2014, από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, στους Δελφούς Φωκίδας,
  • κλοπή που διέπραξαν την 17-01-2013, από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού, στη Σπάρτη,
  • απόπειρα κλοπής επίσης την 17-01-2013, από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 24χρονου ημεδαπού, στη Σπάρτη και
  • απόπειρα κλοπής στις αρχές Μαΐου του τρέχοντος έτους, από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 55χρονης ημεδαπής, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.
Η λεία που αποκόμισαν τα μέλη της σπείρας από την παράνομη δράση τους, περιλαμβάνει πλήθος κοσμημάτων – χρυσαφικών, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 155.000 ευρώ.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 58χρονου. Επιπλέον στην κατοχή των τριών συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • το χρηματικό ποσό των 2.865 ευρώ,
  • το χρηματικό ποσό των (5.260) δηναρίων Σερβίας,
  • το χρηματικό ποσό των (300) δολαρίων Η.Π.Α.,
  • μία λίρα Κύπρου σε χαρτονόμισμα,
  • ένα χαρτονόμισμα των (500) δραχμών,
  • τρία κινητά τηλέφωνα, μία φωτογραφική μηχανή και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα, καθώς και
  • ένα πουκάμισο με ειδικά διαμορφωμένες θήκες και δύο κορσέδες με τιράντες, τα οποία τα μέλη της σπείρας χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των αφαιρεθέντων κοσμημάτων.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας Άμφισσας.

Οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Δελφών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας , προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν εμπλοκή των μελών της σπείρας και σε άλλες συναφείς εγκληματικές ενέργειες, σε όλη την επικράτεια.

Λαμία: Ανήλικοι ρομά επιτέθηκαν και έκλεψαν ηλικιωμένη

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στην οδό Ιωαννίνων κοντά στην περιοχή της «Άνοιξης» δέχθηκε επίθεση την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από δύο ανήλικους ρομά.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr πριν την επίθεση προηγήθηκε συζήτηση μεταξύ της ηλικιωμένης και των δύο ανηλίκων. Αμέσως μετά την συζήτηση ο ένας από τους δύο επιτέθηκε ξαφνικά και με βίαιο τρόπο έκοψε και άρπαξε το σταυρό και τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε η ηλικιωμένη στον λαιμό της.

Η αστυνομία ενημερώθηκε και ξεκίνησαν αμέσως οι έλεγχοι στην περιοχή αλλά μέχρι στιγμής οι ανήλικοι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η Ελλάδα σαρώνεται από την εγκληματικότητα των ξένων - Φρικτά εγκλήματα και λεηλασίες καθημερινά

Σαρώνει την χώρα η εγκληματικότητα των αλλοδαπών οι οποίοι έχουν καταλάβει την χώρα και κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει. Σήμερα είχαμε "επίδειξη" υψηλής τεχνικής στο μαχαίρι, όταν δύο Αλβανοί μαχαίρωσαν δύο Έλληνες μαθητές στο Καματερό.
 
Το περιστατικό συνέβη έξω από το 1ο τεχνικό λύκειο του Καματερού.Ο καβγάς, που σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε για προσωπικούς λόγους, έγινε έξω από τα κάγκελα του σχολείου, με τους δυο Αλβανούς να μαχαιρώνουν τους δυο από τους τρεις Έλληνες.
 
Aιτία του καβγά, μεταξύ Αλβανών και Ελλήνων μαθητών, ήταν πιθανότατα μία κοπέλα.Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, στην οποία συμμετείχαν δύο Αλβανοί ηλικίας 17 και 19 ετών και τρεις Έλληνες, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών, ένας από τους Αλβανούς  τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο -πιθανόν μαχαίρι- δύο από τους Έλληνες μαθητές.
 
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, ενώ οι δύο Αλβανοί μαθητές συνελήφθησαν και βρίσκονται μαζί με τον τρίτο Έλληνα στο αστυνομικό τμήμα Καματερού, όπου διενεργείται προανάκριση.
 
Ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά στη μέση και ο άλλος στο πόδι. Από την πλευρά του, ο διευθυντής του σχολείου υποστήριξε ότι στη συμπλοκή δεν συμμετείχε κανένας μαθητής.
Μια γειτόνισσα που είδε το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τους δυο Αλβανούς. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι Αλβανοί ήταν μαθητές.
 
Φυσικά εγείρονται ερωτήματα κατά πόσον τα παιδιά μας είναι ασφαλή όταν αναγκαστικά και υποχρεωτικά πρέπει να πηγαίνουν σε αυτά τα σχολεία, υποτίθετι για να μορφωθούν, ενώ τελικά μαθαίνουν πως να αποφεύγουν τις κακοτοπιές στους δρόμους της...Καμπούλ.
 
Αρκεί να δεί κάοιος τηνεπίσημη στατιστική καταγραφή που είχε φέρει ο Νίκος Δένδιας τότε υπουργός Δημοσιας Τάξης στη Βουλή για τα έτη 1998-2012
 
Στοιχεία, που τηρούνται στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ για την εγκληματικότητα αλλοδαπών,και τα διαβίβασε πέρσι στη Βουλή το 2013 ο τότε  αρμόδιος υπουργός Νίκος Δένδιας, ύστερα από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου. Τα στοιχεία αφορούσαν την περίοδο από το 1998 έως και το 2012 και δείχνουν τον αριθμό αλλοδαπών δραστών ανά την επικράτεια σε βάρος Ελλήνων και αλλοδαπών θυμάτων.
 
Από αυτά τα στατιστικά στοιχεία προκύπτει ότι η αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών δραστών αυξήθηκε εντυπωσιακά μέσα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεδομένου ότι το σύνολο των αλλοδαπών που προέβησαν σε εγκληματικές πράξεις το 1998 ήταν 6.094 και το 2012 έφτασαν τους 20.265 αλλοδαπούς! Yπενθυμίζεται ότι το 1998 θεωρούνταν ήδη χρονιά υψηλής εγκληματικότητας.
 
Προκύπτει, επίσης, ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των αλλοδαπών δραστών, την περίοδο 1998-2012, είναι αλβανικής υπηκοότητας (σσ έχουν καταγραφεί 64.939 Αλβανοί δράστες), ακολουθούν οι Ιρακινοί, που τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έφθασαν τους 17.351 και οι Ρουμάνοι που έφθασαν τους 15.198. Ακολουθούν Πακιστανοί και Βούλγαροι, που φθάνουν τους 14.721 και 14.720 αντίστοιχα.
 
Περιττό να αναφέρουμε ότι οι περισσότεροι εξ'αυτών ζουν και περιφέρονται ανάμεσά μας, και φυσικά εκατοντάδες άλλοι προστίθενται κάθημερινά. Τα όρια της κοινωνίας έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Είμαστε σαν αυτόν που πέφτει από ένα πολυόρωφο κτίριο και σε κάθε όρωφο λεμε "μέχρι εδώ όλα καλά".
Tμήμα ειδήσεων defencenet

Σταμάτης Γονίδης: Γεμίσανε την χώρα λαθρομετανάστες - Δεν υπάρχει ασφάλεια, ούτε δημοκρατία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε έξω από τα δόντια στην εκπομπή του Σκάι "Ο κόσμος ανάποδα". Σε μία ωριαία συνέντευξη που μίλησε για όλους και για όλα έθιξε και το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της ασφάλειας, ενώ σχολίασε την δήθεν δημοκρατικότητα συγκεκριμένων κύκλων που χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο για να μας ταλαιπωρούν!

Συγκεκριμένα είπε: "Εντάξει, κι εμείς έχουμε πάει μετανάστες νόμιμα έξω, αλλά μου γεμίσατε τον κόσμο λαθρομετανάστες και φοβάμαι να περπατήσω έξω. Δεν είμαι ρατσιστής, αλλά βλέπω παράξενα πράγματα. Είπαμε είμαστε φιλόξενος λαός, όλα καλά, αλλά δεν θα μας πηδ@ξουν... κιόλας!
 
Τι συμβαίνει; Γιατί αυτή η υποστήριξη; Από που έρχεται; Να δείξεις τι; Ότι είσαι δημοκράτης; Χρησιμοποιείς τη δημοκρατία για να μας πηδ@ς; Δεν το κατάλαβα αυτό! Δεν νιώθω ασφαλής μες στην χώρα μου".

Βέβαια αυτές οι δηλώσεις φαίνεται πως δεν άρεσαν στην παρουσιάστρια και έσπευσε άμεσα να βάλει διαφημίσεις!



Συμμορία αλβανών μαχαίρωσε Έλληνες μαθητές σε σχολείο του Καματερού


Συμμορία αλβανών μαχαίρωσε Έλληνες μαθητές σε σχολείο του ΚαματερούΒγήκαν μαχαίρια έξω από το 1ο τεχνικό λύκειο του Καματερού, σε άγρια επίθεση αλβανών κατά Ελλήνων μαθητών.

Ο καβγάς, που σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε για προσωπικούς λόγους, έγινε έξω από τα κάγκελα του σχολείου, με τους δυο αλβανούς να μαχαιρώνουν τους δυο από τους τρεις Έλληνες.

Ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά στη μέση και ο άλλος στο πόδι. Από την πλευρά του, ο διευθυντής του σχολείου υποστήριξε ότι στη συμπλοκή δεν συμμετείχε κανένας μαθητής.

Μια γειτόνισσα που είδε το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τους δυο Αλβανούς, ενώ οι δυο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Αφγανοί λαθρομετανάστες "σφάχτηκαν" μεταξύ τους στις φυλακές Τρικάλων

Σφάχτηκαν στις φυλακές Τρικάλων"Σφάχτηκαν" στις φυλακές Τρικάλων..

KANTE KATI EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ"


Νέο θερμό επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στις φυλακές Τρικάλων ανάμεσα σε δύο  Αφγανούς κρατούμενους που χτύπησαν ο ένας τον άλλον με σπασμένες κούπες και μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Η ένταση, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες μέσα σε θάλαμο με 10 άτομα  όπου κρατούνταν οι δυο Αφγανοί.

Για άγνωστο λόγο ήρθαν στα χέρια και τελικά χτυπήθηκαν με αιχμηρά αντικείμενα με αποτέλεσμα μάλιστα ο ένας εξ αυτών να τραυματιστεί στο λαρύγγι και ο άλλος επίσης σοβαρά στο πρόσωπο.

 Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Τρικάλων για τις πρώτες βοήθειες και αναμένεται σήμερα να επιστρέψουν στις Φυλακές.

Φυλακισμένοι Αλβανοί είχαν διαρρήξει 57 σπίτια !!

Δεν είχαν αφήσει μέρος στη χώρα που να μη «χτυπήσουν» δυο Αλβανοί διαρρήκτες που  είναι ήδη έγκλειστοι στις Δικαστικές Φυλακές Λάρισας, για διακεκριμένες κλοπές! Η έρευνα για τη δράση τους οδήγησε στην εξιχνίαση 57 (!) διαρρήξεων και κλοπών στην Αργολίδα, τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, την Πιερία και την Ημαθία!
 
Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 34 χρόνων είχαν συστήσει σπείρα μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους από τις αρχές Οκτωβρίου του 2013 και από τότε είχαν διαπράξει 21 διαρρήξεις και κλοπές και πέντε απόπειρες στην Αργολίδα, 16 στην Θεσσαλονίκη, οκτώ στη Χαλκιδική, πέντε στην Πιερία και δύο στην Ημαθία, από τις οποίες είχαν αρπάξει μετρητά, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα που η αξία τους ξεπερνά τα 290.000 ευρώ!
 
Όλες οι υποθέσεις αποκαλύφθηκαν από την πολύμηνη έρευνα που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κρανιδίου και της Ασφαλείας Ναυπλίου και σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. 
 
Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του συνεργού τους και την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων κλοπών.

Δράμα: Τρεις γυναίκες αλβανικής υπηκοότητας έκλεβαν καταστήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης

Συνελήφθησαν την Τρίτη (24-6-2014) το πρωί στη Δράμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 45 και 19 ετών και μία 15χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τις τρεις δράστιδες, διότι το ίδιο πρωί, εισήλθαν σε δύο καταστήματα της πόλης, όπου με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν τέσσερα (4) υποδήματα και δύο (2) φο-μπιζού.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή των δράστιδων, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Προσωρινά κρατούμενος ο βούλγαρος δολοφόνος του Greek kamaki “Μπρούνο”!

mprouno-fonias-voulgaros
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 35χρονος Βούλγαρος Μ.Β. του Α., που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου Ηλία Φανούρη, γνωστού στην ροδιακή κοινωνία αλλά και στο πανελλήνιο και ως «Μπρούνο», από την δημοφιλή ταινία – ντοκιμαντέρ «Ο Κολοσσός του Έρωτα», στο σπίτι του στην οδό Πεισάνδρου, στην Παλιά Πόλη.


Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε η συγκατηγορούμενή του, Α. Μ. του Η. 37 ετών, υπήκοος Βουλγαρίας.

Ο 35χρονος απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας, ομολόγησε το έγκλημα, αλλά υποστήριξε ότι έγινε από «λάθος».

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι είδε τον 64χρονο Μπρούνο να τον πλησιάζει, κρατώντας ένα μαχαίρι. Για να τον απωθήσει, του κατάφερε μια γροθιά στην κοιλιακή χώρα και τότε ο Ηλίας Φανούρης έπεσε στο κρεβάτι του, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να τον επαναφέρει, δίνοντάς του το «φιλί της ζωής», αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι έφυγε από το σπίτι. Ο 35χρονος Βούλγαρος υποστήριξε μάλιστα πως η πυρκαγιά, πιθανόν να προκλήθηκε από αναμμένα αρωματικά κεριά, που υπήρχαν στο σπίτι του 64χρονου.

Η 37χρονη Βουλγάρα επανέλαβε όσα κατέθεσε προφορικώς ενώπιον της αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρίας Σοφίας Βαϊτση. Συγκεκριμένα κατέθεσε ότι ο 35χρονος σκότωσε τον «Μπρούνο» για οικονομικές διαφορές, ότι τον χτύπησε αρχικώς με μπουνιές (είναι πυγμάχος) και ότι εν συνεχεία τον έπνιξε. Υποστήριξε ακόμη, ότι ήταν εκείνος που έκαψε το σπίτι για να εξαφανίσει τα ίχνη του. Τόνισε μάλιστα ότι το πρώτο πλήγμα στον 64χρονο από τον 35χρονο δόθηκε, ενώ αναχωρούσαν από την οικία και ενώ αυτή είχε γυρισμένη την πλάτη της και στους δύο, ευρισκόμενη κοντά στην πόρτα.

Όπως είπε, γύρισε και είδε αίμα στα γενετικά όργανα του 64χρονου, ο οποίος άρχισε να φωνάζει «Μιχάλη» και εν συνεχεία έπεσε στο κρεβάτι του. Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με την Βουλγάρα, ο 35χρονος ομοεθνής της, έπνιξε τον 64χρονο.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση, μετά και τη διαπίστωση ότι η 37χρονη μετείχε σε κύκλωμα πορνείας με μαστροπό έναν Ροδίτη, που εργαζόταν μαζί με τον «Μπρούνο» ως μικροπωλητής σε παραλίες του νησιού και ο οποίος φέρεται να διατηρεί πανσιόν σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ρόδου.

Ο Ροδίτης, που αναφέρεται σε καταθέσεις των κατηγορούμενων ως «Βασίλης» είναι το άτομο εκείνο που έπεισε την 37χρονη, την οποία γνώρισε σε επισκέψεις του σε οίκο ανοχής στην Αθήνα, να έλθει στη Ρόδο για να εργαστεί ως ιερόδουλη. Φέρεται παραπέρα να ήταν το άτομο εκείνο που την προωθούσε σε πελάτες στη Ρόδο και εκείνος, που της γνώρισε τον «Μπρούνο».

Σύλληψη 2 Βουλγάρων για μαστροπεία στη Λαμία

Συνελήφθησαν, χθες (24-06-2014) το μεσημέρι στη Λαμία, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 40 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία.
 
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία οι δράστες, κλείνοντας ραντεβού μέσω κινητού τηλεφώνου, εξέδιδαν 32χρονη ομοεθνή τους έναντι χρηματικού αντιτίμου, ήρθαν σε επικοινωνία χθες το μεσημέρι με τον 40χρονο, όπου συμφωνήθηκε συνάντηση σε περιοχή της Λαμίας, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση, έναντι χρηματικού ποσού.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα μετά, κατά την διάρκεια της οποίας ο 40χρονος παρέδωσε την 32χρονη σε αστυνομικό του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που προσποιούταν τον πελάτη, έναντι του προσυμφωνημένου χρηματικού ποσού το οποίο είχε προσημειωθεί, ενώ ο 38χρονος ανέμενε σε κοντινό σημείο, όπου παρακολουθούσε τον χώρο προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η συναλλαγή.
 
Άμεσα οι δύο δράστες ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του 40χρονου και κατασχέθηκαν, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, καθώς και το κινητό τηλέφωνο με το οποίο είχε συμφωνηθεί το ραντεβού.
 
Σε βάρος της 32χρονης, βεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς παράβαση πταισματικού χαρακτήρα, με βάση τον Νόμο 2734/99 «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».
 
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ξυλοκόπησαν τουρίστρια στην Ακρόπολη-5 Αλγερινοί οι δράστες. Της άρπαξαν 500 ευρώ. Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα η άτυχη γυναίκα-Κικίλια τα ακούς ρε;

astynomia-nixta
Πρωτοφανές περιστατικό που αποδεικνύει ότι ακόμα και με τις πιο συχνές περιπολίες δεν λύνεται το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες -που έχουν κατακλύσει την Αθήνα εν μέσω τουριστικής περιόδου- και δυστυχώς την καθιστούν όχι ασφαλή προορισμό, συνέβη το βράδυ της Κυριακής κάτω από τον Βράχο της Ακροπόλεως.

5 Αλγερινοί-κατά πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες-έσυραν τουρίστρια και την χτύπησαν. 

Φαίνεται ότι την παρακολουθούσαν. Όταν η επισκέπτρια άνοιξε την τσάντα της, οι μεγαλύτεροι κλέφτες του κόσμου-οι Αλγερινοί-της επετέθησαν και την ξυλοκόπησαν για να της πάρουν την τσάντα.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρεται σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Κικίλια, ακούς ή να στο φωνάξουμε μήπως το καταλάβεις;

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Συμπλοκή αλλοδαπών κρατουμένων στις φυλακές Τρικάλων

trikala
Σε αιματηρή συμπλοκή κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής, ο καυγάς κρατουμένων στις Φυλακές Τρικάλων.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Β’ Πτέρυγα του Σωφρονιστικού Καταστήματος Τρικάλων, υπήρξε καυγάς μεταξύ 28χρονου Αλβανού βαρυποινίτη με 36χρονο Τυνήσιο κρατούμενο.
Όπως διαβάζουμε στο trikalanews.gr, o Αλβανός δέχτηκε χτυπήματα από τον Τυνήσιο και «απάντησε» με …σιδερολοστό, καταφέρνοντας σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι του!

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι της Φυλακής Τρικάλων, κατάφεραν να χωρίσουν τους 2 «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου και να μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Τρικάλων τον Τυνήσιο, ενώ κινητοποιήθηκαν όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Αστυνομίας για να σχεδιαστεί η ασφαλής μεταφορά και του επικίνδυνου Αλβανού βαρυποινίτη που έχει τραύματα.

ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ... ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

Φως στο σκοτάδι που κάλυπτε επί εννέα μήνες τη ληστεία με πυροβολισμούς από Καλάσνικοφ στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας, έριξαν οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας που εξακρίβωσαν τα στοιχεία ταυτότητας δυο εκ των τριών μελών μιας ελληνοαλβανικής συμμορίας.

Πρόκειται για έναν 31χρονο Έλληνα και έναν 26χρονο Αλβανό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράνομη οπλοχρησία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Η έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων και του τρίτου δράστη που αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το πρωί της 4ης Σεπτεμβρίου του 2013, οι τρεις κακοποιοί είχαν εισβάλλει στα γραφεία του Συνεταιρισμού στον Κοπανό Ημαθίας φορώντας κουκούλες και κρατώντας πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ και πιστόλια. Μόλις μπήκαν στο λογιστήριο, πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, άρπαξαν περίπου 20.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή πεζή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νάουσας συνέλεξαν έναν κάλυκα πολεμικού τυφεκίου και ένα φυσίγγιο πιστολιού, στα οποία βρέθηκαν τελικά αποτυπώματα των κακοποιών.

Χειροπέδες σε 41 Αλβανό για διακίνηση ναρκωτικών και μαστροπεία – Σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα

astynomia3
Συνελήφθη χθες (21-6-2014) το πρωί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας. 

Σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, με το οποίo ζητείτο η σύλληψη και έκδοσή του στις Αρχές Ιταλίας, καθώς κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και για διακίνηση και προώθηση στην πορνεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Γεωργιανή λαθρομετανάστρια δούλευε ως οικιακή βοηθός και “ξεσκόνιζε” τους λογαριασμούς! 150.000 ευρώ έκλεψε από το σπίτι που εργαζόταν!

ipiretria
Συνελήφθη προχθές (19-6-2014) το βράδυ στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, 51χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Γεωργίας, η οποία είχε αφαιρέσει χρηματικό ποσό από οικία ημεδαπής στην περιοχή.


Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 19-6-2014, 88χρονη ημεδαπή μετέβη στο Τ.Α. Αμαρουσίου και κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας άγνωστος δράστης αφαίρεσε από την οικία της το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, δράστιδα της κλοπής ήταν η 51χρονη συλληφθείσα, η οποία ομολόγησε την πράξη της.

Συγκεκριμένα, η 51χρονη εργαζόταν τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια ως οικιακή βοηθός στην οικία της 88χρονης και διέμενε σε διπλανό διαμέρισμα που της είχε παραχωρήσει η παθούσα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω διαμέρισμα βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν ποσό, το οποίο αποδόθηκε στην 88χρονη.

Όπως διαπιστώθηκε, η 51χρονη συλληφθείσα δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν τη νόμιμη είσοδο και παραμονή της στη χώρα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαπές αποκλειστικές σε νοσοκομείο της Αθήνας, χωρίς πτυχίο !

nosokomes
Στη σύλληψη πέντε γυναικών προχώρησε τις νυχτερινές ώρες της 19-20/6/2014 το Τμήμα Αλλοδαπών Αθηνών, καθώς -όπως διαπιστώθηκε- εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες σε νοσοκομείο της Αθήνας.


Ειδικότερα, κλιμάκια αστυνομικών διενήργησαν ελέγχους σε κλινικές του νοσοκομείου, από τους οποίους προέκυψε ότι οι εν λόγω γυναίκες (δύο υπήκοοι Αλβανίας, μία Γεωργίας, μία Βουλγαρίας και μία Λιθουανίας) εργάζονταν στο νοσηλευτικό ίδρυμα χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο πτυχίο Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων καθώς και άδεια άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής.

Σημειώνεται ότι η άσκηση του επαγγέλματος της αποκλειστικής νοσοκόμας χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις έχει ως αποτέλεσμα τη στέρηση εσόδων από το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία του Ι.Κ.Α., καθώς δεν εκδίδονται οι απαιτούμενες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, ενώ επιπρόσθετα δεν καταβάλλονται οι προβλεπόμενες από τον νόμο ασφαλιστικές εισφορές.

Οι συλληφθείσες με τη σχηματισθείσα εις βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, θα ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α., προκειμένου να επιβληθούν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα και κυρώσεις.

EKTAKTO: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 35χρονος Αλβανός που βίαζε την κόρη του στο Τρίκορφο Μεσσήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 35χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρατητήριο του Α.Τ. Καλαμάτας, όπου κρατούνταν για να απολογηθεί τη Δευτέρα στον Ανακριτή Μεσσηνίας, αργά το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού με αυτοσχέδιο βρόχο (σεντόνι)

ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ 64ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!


δολοΣτα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένα ζευγάρι Βουλγάρων, για την δολοφονία του 64χρονου πλανόδιου πωλητή Φανούρη Ηλία από την Ρόδο.

Προ εβδομάδος περίπου, ο 64χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος στο υπνοδωμάτιο του από πυροσβέστες που έσπευσαν να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην παλιά πόλη της Ρόδου.

Στην αρχή, ο χαμός του 64χρονου θεωρήθηκε ατύχημα, μέχρι που κατά την ιατροδικαστική εξέταση, ανακαλύφθηκε ένα βαθύ τραύμα από κάποιου είδους κάρφωμα στην κοιλιακή χώρα, που σήμαινε ότι επρόκειτο για έγκλημα.

Από τις πρώτες ανακρίσεις, προκύπτει ότι η 37χρονη Βουλγάρα είχε κληθεί από το θύμα στο σπίτι του, για άγνωστο λόγο- και μαζί με 35χρονο συμπατριώτη της, σκότωσαν και εν συνεχεία έκαψαν το θύμα τους, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Εξαρθρώθηκε νέα μεγάλη σπείρα αλλοδαπών που διακινούσε ηρωίνη και κοκαΐνη από Αλβανία και Τουρκία. Έφοδος της αστυνομίας σε εργαστήριο ναρκωτικών στα Σεπόλια.

narkotika
Συνελήφθησαν 3 Αλβανοί και ένας Γεωργιανός.

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που διακινούσε στη χώρα μας μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, που εισήγαγε από την Αλβανία και την Τουρκία. 

Η οργάνωση είχε εγκαταστήσει στα Σεπόλια πλήρως οργανωμένο εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ναρκωτικών…


Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών για εγκληματική οργάνωση, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, κατάφερε μετά από πολύμηνες συστηματικές έρευνες να διακριβώσει τον τρόπο και τη μεθοδολογία δράσης της, να εντοπίσει τα μέλη της και τους χώρους που χρησιμοποιούσε για την αποθήκευση των ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε, η εγκληματική οργάνωση εισήγαγε από την Αλβανία και την Τουρκία σημαντικές ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες αφού νόθευε και επανατυποποιούσε, σε πλήρως οργανωμένο εργαστήριο που είχε εγκαταστήσει στα Σεπόλια, τις προωθούσε – διακινούσε στην εγχώρια «αγορά».

Το βράδυ της 18-6-2014 μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, στο Ίλιον στα Σεπόλια στο Περιστέρι και στους Αγίους Αναργύρους, συνελήφθησαν τρεις 3 υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32, 33 και 39 ετών, μέλη της οργάνωσης, ‘όπως επίσης ένας 44χρονος υπήκοος Γεωργίας για αγορά ποσότητας ηρωίνης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ποσότητα ηρωίνης βάρους -4.747- γραμμ.
• Ποσότητα κοκαΐνης βάρους -35,1-γραμμ.
• Σκόνη άγνωστης χημικής σύστασης βάρους -1.780- γραμμ.
• Το χρηματικό ποσό των -23.650- ευρώ.
• Εννέα (9) κινητά τηλέφωνα.
• Τέσσερις (4) ζυγαριές ακριβείας.
• Τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
• Μία (1) μοτοσυκλέτα.
• Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Απόβαση 72 λαθρομεταναστών στην Κάρυστο!

ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!

Στο πιο κοντινό χωριό του Κάβο Ντόρο στην Εύβοια εντοπίστηκαν το πρωί 72 λαθρομετανάστες, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά.

Η αστυνομία πιστεύει πως τους παράτησαν εκεί οι δουλέμποροι τα ξημερώματα.
Από τα 72 άτομα, οι 63 είναι Αφγανοί και οι 9 από τη Συρία.

Οι λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου, κοντά στο χωριό Πλατανιστό.
Την υπόθεση ερευνούν από κοινού η αστυνομία και το λιμενικό της περιοχής.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...!!!

Αυτή τη φορά δεν ήταν και τόσο... τρυφερός με τα θύματά του ο 39χρονος Αλβανός που πριν από τέσσερις μήνες είχε... φιλήσει μια 70χρονη γυναίκα την οποία λήστεψε μαζί με τους άγνωστους ακόμη συνεργούς του! 

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που τον είδε ξαφνικά μπροστά του μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο της Κρήτης και δέχθηκε χτυπήματα από τον κακοποιό για να αναγκαστεί να του παραδώσει άγνωστο χρηματικό ποσό.

Οι άνδρες της Ασφαλείας ταυτοποίησαν τα στοιχεία του 39χρονου αλλοδαπού, καθώς ήταν παλιός τους γνώριμος. Είχε συλληφθεί στις 2 Φεβρουαρίου όταν τον τσάκωσαν οι συγγενείς μιας 79χρονης την οποία προσπάθησε να ληστέψει μαζί με έναν συνεργό του στην περιοχή του Μπασταμπά, ενώ αποκαλύφθηκε ότι ήταν ένας από τους τρεις που είχαν ληστέψει και άλλο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην περιοχή της Φορτέτσας.

Στην περίπτωση αυτή, ο δράστης φίλησε στο μάγουλο την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού και είχε κλέψει μεταξύ άλλων... τέσσερα φλυτζανάκια του καφέ, ένα παμπάλαιο σίδερο, ένα ακόμα πιο παλιό τρανζίστορ και παιδικές κούκλες! Μετά τη σύλληψή του είχε διαταχθεί η προφυλάκιση του, αλλά τελευταία αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εξακολούθησε τις ληστείες.

Μεσσήνη: Αλβανός βίαζε επί τρία χρόνια την κόρη του

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την  τραγωδία που εκτυλισσόταν επί τρία ολόκληρα χρόνια σε ένα σπίτι σε ορεινό χωριό του Δήμου Μεσσήνης και στοίχειωνε τις νύχτες ενός ανήλικου κοριτσιού. Ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε από τότε που ήταν μόλις 11,5 χρόνων, χωρίς η ίδια ή η μητέρα της να τολμούν να αποκαλύψουν το δράμα που βίωναν!

Χρειάστηκε να ξεσπάσει ένας γερός οικογενειακός καυγάς για να φτάσει ο κόμπος στο χτένι και να ανοίξουν τα στόματα μητέρας και κόρης!

Μόλις είδαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας που είχαν ειδοποιήσει τρομαγμένοι οι γείτονες, η μητέρα άρχισε να τους εκμυστηρεύεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση πώς ο σύζυγός της κακοποιούσε την 15χρονη σήμερα κόρη τους, ακόμη και την ώρα που ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους! Μάλιστα, χτυπούσε τη γυναίκα του για να μην αποκαλύψει τι συνέβαινε μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού.

Σε ανάλογα κακή κατάσταση, το ανήλικο κορίτσι παρελήφθη από τους αστυνομικούς και  θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ ήδη υποστηρίζεται ψυχολογικά από ειδικούς.

Ο  35χρονος Αλβανός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, χωρίς να δείξει την παραμικρή μεταμέλεια όταν άκουσε την κατηγορία του βιασμού ανήλικης κατ΄ επανάληψη που του απήγγειλε.

Γέμισε παράνομους μετανάστες ο Άγιος Ευστράτιος!

Γέμισε… παράνομους μετανάστες ο Άγιος Ευστράτιος!Εκατό παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, στις περιοχές Καλαμίτσι και Φανάρι στο νησί του Αγίου Ευστρατίου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Οι 100 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ λόγω έλλειψης χώρων πρώτης υποδοχής στη ν. Αγίου Ευστρατίου, πρόκειται να μεταφερθούν στη Λήμνο και κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου για τη διενέργεια προληπτικών εξετάσεων.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μύρινας.

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Στην φυλακή ο Κογκολέζος “πατέρας-μαϊμού” που προσπάθησε να βγάλει από τη χώρα 12χρονο κορίτσι

astynomia3
Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 39χρονος αλλοδαπός υπήκοος Κονγκό που το Σάββατο προσπάθησε να βγάλει από τη χώρα 12χρονη ανήλικη προσποιούμενος τον πατέρα της κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων.

Ο 39χρονος προσήχθη, χθες ενώπιον του Ανακριτή Ηρακλείου, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμη ανήλικη αλλοδαπή, υπήκοο Κονγκό και πλαστογραφία.

Ήδη για τον συλληφθέντα διατάχθηκε η προφυλάκιση, για “διευκόλυνση εξόδου μη νόμιμων μεταναστών και την προώθηση τους, προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι χρηματικού ποσού”

15ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΕ 79ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ !

Συνελήφθη χθες (15-6-2014), αργά το απόγευμα, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, ένας 15χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας.

Ειδικότερα προχθές (14-6-2014) αργά το βράδυ, στο Στρούσι Ηλείας, ο 15χρονος φορώντας κουκούλα τύπου full-face και κρατώντας ένα ρόπαλο πλησίασε μια 79χρονη ημεδαπή ενώ αυτή πάρκαρε το αυτοκίνητο της έξω από το σπίτι της.

Ο δράστης έσπασε το τζάμι του συνοδηγού και με χρήση βίας αφαίρεσε την τσάντα της παθούσας την οποία κατά τη διαφυγή του τραυμάτισε με το ρόπαλο στο αριστερό χέρι. Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι δράστης της ληστείας ήταν ο 15χρονος ο οποίος εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή.

Τεράστιες οι ευθύνες του αντισυνταγματικού τόξου: πάνω από 30% η παράνομη μετανάστευση!


Τεράστιες οι ευθύνες του αντισυνταγματικού τόξου: πάνω από 30% η παράνομη μετανάστευση!Όταν ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας ομολογεί πως έχουμε ένα πάρα πολύ αυξημένο κύμα εισροών λαθρομεταναστών, τότε δεν μπορούμε παρά να είμαστε εξαιρετικά ανήσυχοι για όσα προμηνύεται πως θα συμβούν στο πολύ κοντινό μέλλον στην Πατρίδα μας.

Παρά τις προσπάθειες της αντεθνικής κυβέρνησης, των κομμάτων της Αριστεράς και φυσικά των αργυρώνητων δημοσιογράφων να πείσουν τον Λαό για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, πως φροντίζουν για την επίλυση του μείζονος ζητήματος της λαθρομετανάστευσης, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν εβδομαδιαία στην Ελλάδα μέσω του Αιγαίου Πελάγους, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη τεράστιο πρόβλημα.

Δήθεν συμφωνίες με τους Τούρκους για αποτροπή του έργου των Τούρκων δουλεμπόρων, φράχτης στον Έβρο, η Frontex κατά μήκος των συνόρων, είναι μερικά από τα επιχειρήματα των απατεώνων της πολιτικής προκειμένου να αποδείξουν τάχα την βούληση να συμβάλλουν στην διευθέτηση του προβλήματος. Επί της ουσίας, κανένα από τα ανωτέρω μέτρα δεν αντιμετώπισε το πρόβλημα. Το μόνο το οποίο κατόρθωσε, είναι να μετατοπίσει τις διόδους των λαθροεισβολέων από τη Θράκη στο Αιγαίο.

Τα παραπάνω δεν είναι κινδυνολογίες της Χρυσής Αυγής, όπως θα σπεύσουν να υποστηρίξουν οι υπεύθυνοι του χάους, αλλά δημόσια τοποθέτηση του υπουργού Ναυτιλίας, ο οποίος επισήμανε πως η αύξηση είναι πολύ μεγαλύτερη από 30% που δείχνουν τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου.

Όπως τονίζει, «οι μετανάστες πλέον έρχονται μέχρι και μέρα-μεσημέρι και τους βγάζουν σε παραλίες πολυσύχναστες των νησιών». Ενδεικτικό των αριθμών των λαθροεισβολέων που αφήνονται στα ελληνικά νησιά σύμφωνα με οργανωμένο σχέδιο των τουρκικών αρχών και τούρκων δουλεμπόρων, είναι το στοιχείο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Μ. Βαρβιτσιώτης: «μόνο το Σαββατοκύριακο είχαμε περίπου 400 μετανάστες που βγήκαν στις ελληνικές ακτές»!

Οι στομφώδεις διακηρύξεις Σαμαρά για «επανακατάληψη» των πόλεων έμειναν στο ράφι ελέω της επιχείρησης της παράνομης πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής. Κατά τον τρόπο αυτό όμως, εντείνεται και το ήδη οξύ φαινόμενο του ρατσισμού στην Ελλάδα, εις βάρος βεβαίως των Ελλήνων. Ρατσισμός ο οποίος εκπορεύεται από την αντεθνική Χούντα που εξουσιάζει τυραννικά και εξαπολύεται τόσο από τους κρατικούς μηχανισμούς όσο και από τις συμμορίες των λαθρομεταναστών που δρουν υπό καθεστώς απόλυτης ασυδοσίας στην ύπαιθρο και στα αστικά κέντρα της Ελλάδος.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη στη χώρα, η οποία προσέγγισε το πρόβλημα με διάθεση ουσιαστικής επίλυσης. Επίλυσης συμφώνως προς τα συμφέροντα του Έθνους και του Ελληνικού Λαού και πάντοτε υπό το πρίσμα της τήρησης των Νόμων του Κράτους.

Ο υποτιθέμενος ρατσισμός της Χρυσής Αυγής, όπως διατείνονται οι πολιτικοί της αντίπαλοι και οι δημοσιογραφικοί τους λακέδες, δεν είναι παρά η ομολογία αδυναμίας των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου να λύσουν ένα σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίο εκθέτει τις αντεθνικές ιδεοληψίες που πρεσβεύουν.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ!!! ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ..

Πάλεψαν, τον έπιασαν, αλλά τους ξέφυγε αφήνοντας πίσω του το όπλο του! Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ιωαννίνων και της ΕΚΑΜ που συμμετέχουν σε ευρεία επιχείρηση ανάλογη με αυτή για το Μάριον Κόλα και τους συνεργούς του στην περιοχή της Θεσπρωτίας, κατάφεραν προσωρινά να συλλάβουν έναν από τους αλβανούς ληστές των ΕΛΤΑ Καναλακίου Πρέβεζας. Όμως, κατάφερε να διαφύγει!

Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής επιχείρησης κοντά στα διόδια της Τύριας στην Εγνατία Οδό, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν στις 3 τα ξημερώματα το νεαρό Αλβανό που συμμετείχε στη ληστεία και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν παλεύοντας μαζί τους. Όμως, εκείνος έσκισε το μπουφάν που φορούσε αφήνοντάς το στα χέρια τους και τράπηκε σε φυγή! Μάλιστα, του έπεσε ένα πιστόλι Tokarev που είχε περασμένο στη ζώνη του.

Ακολούθησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του καταζητούμενου, η οποία επικεντρώθηκε στην περιοχή γύρω από το χωριό Πετούσι στη Θεσπρωτία. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν φτάσει το Σάββατο στα ίχνη του επικίνδυνου κακοποιού, ο οποίος είχε καταφύγει σε σπίτια στην περιοχή των Γραμμενοχωρίων και ζητούσε από τους κατοίκους τροφή και νερό. 

Είχε προηγηθεί η σύλληψη του 28χρονου ομοεθνούς συνεργού του σε δασώδη περιοχή της Κληματιάς Ιωαννίνων το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ενώ στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της διαφυγής που ανήκει σε 38χρονο Έλληνα ο οποίος αναζητείται. Μέσα, είχαν κατασχεθεί δύο πολεμικά τυφέκια Καλάσνικοφ με τρεις γεμιστήρες, ένα πιστόλι διαμετρήματος 0.22 mm με γεμιστήρα, δύο χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1 και δύο πυροκροτητές.

Σύλληψη δύο Γεωργιανών για απάτη

Δύο Γεωργιανούς, έναν 31χρονο και μία 36χρονη, συνέλαβε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, για απάτη, καθώς φέρονται να παρείχαν οδοντιατρικές υπηρεσίες έναντι χρηματικής αμοιβής χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη από το Νόμο άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
 
Τον ποσό που αποκόμισαν σε χρονικό διάστημα 14 μηνών υπολογίζεται τουλάχιστον σε 210.000 ευρώ
 
Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας (31χρονoς και 36χρονη), που παρείχαν οδοντιατρικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής, χωρίς να διαθέτουν την προβλεπόμενη από το Νόμο Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
 
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί Οδοντιατρικών Συλλόγων, Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κλπ.Για τη συνέργεια του στα παραπάνω αδικήματα κατηγορείται και ένας 51χρονος ημεδαπός - χειρούργος οδοντίατρος, ο οποίος και αναζητείται για να συλληφθεί.
 
Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες αστυνομικές έρευνες κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ότι οι δύο (2) αλλοδαποί λειτουργούσαν μη εμφανές οδοντιατρείο σε περιοχή της Αθήνας. Το χώρο αυτό επισκέπτονταν κυρίως αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας ενώ τις οδοντιατρικές τους υπηρεσίες διαφήμιζαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Από την εξέλιξη της έρευνας και σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί παρείχαν παράνομες οδοντιατρικές Υπηρεσίες, χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη από το Νόμο άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μάλιστα στον ίδιο χώρο όπου λειτουργούσε νόμιμο οδοντιατρείο ο 51χρονος - χειρούργος οδοντίατρος.
 
Ακολούθησε χθες το μεσημέρι έλεγχος στον συγκεκριμένο χώρο, όπου κατελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί να παρέχουν οδοντιατρικές υπηρεσίες σε ασθενή ενώ διαπιστώθηκε ότι είναι πλήρως εξοπλισμένος και διαθέτει βεβαίωση νόμιμης λειτουργίας στο όνομα του 51χρονου - χειρουργού οδοντιάτρου.
 
Στο οδοντιατρείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 
πλήθος επαγγελματικών καρτών οι οποίες ανέγραφαν τα στοιχεία των εμπλεκομένων,
τρία τετράδια με ιδιόχειρες σημειώσεις και αναγραφόμενες ημερομηνίες,
χρηματικά ποσά και ονοματεπώνυμα,
ένα πρόσθετο βιβλίο ασθενών,
ένα μπλοκ – στέλεχος «τριπλότυπη απόδειξη παροχής υπηρεσιών»,
το ειδικό βιβλίο καταχώρησης νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού του Ι.Κ.Α.,
τριάντα τρεις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών,
μία μονοσέλιδη βεβαίωση με στοιχεία του 51χρονου οδοντιάτρου και ένα έντυπο πίνακα προσωπικού
 
Από την ανάλυση των κατασχεθέντων παραστατικών προκύπτει ότι οι δύο αλλοδαποί είχαν εισπράξει για παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών διάρκειας 14 μηνών, τουλάχιστον το χρηματικό ποσό των 210.000 ευρώ.Παράλληλα, στο χώρο του οδοντιατρείου βρέθηκαν δύο αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Γεωργίας, οι οποίες και συνελήφθησαν επειδή στερούνταν των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.
 
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ ο φορολογικός έλεγχος θα συνεχιστεί για τυχόν διαπίστωση και άλλων φορολογικών παραβάσεων.

«Σφαγή» στα Κάτω Πατήσια ανάμεσα σε έγχρωμους – Σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα – Όλο το ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ [video + photos]

Στις 12 περίπου τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, προς ξημερώματα Σαββάτου 14 Ιουνίου,  τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας που καλούσαν σε βοήθεια, καθώς όμως και φωνές Αφρικανών ξεσήκωσαν ολόκληρη την γειτονιά στο πόδι...

Οι λόγοι για τους οποίους διαπληκτίστηκαν περισσότερα από 15 άτομα, παραμένουν προς το παρόν άγνωστοι. Το tromaktiko εξασφάλισε τις αποκλειστικές εικόνες που βλέπετε!








Ακόμα και όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, στην διασταύρωση των οδών Σίφνου και Αιλιανού, οι αλλοδαποί συνέχισαν να χτυπιούνται! Τρείς άνθρωποι βρέθηκαν στην άσφαλτο! Δύο γυναίκες και ένας άντρας!









Οι σοκαριστικές εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οι δύο αιμόφυρτες γυναίκες στην άσφαλτο σφαδάζουν από τον πόνο.  Η μια είναι σοβαρά τραυματισμένη. Στον δρόμο υπάρχουν αίματα!






Δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε την στιγμή που ο ένας αλλοδαπός σηκώνει τον άλλον σχεδόν στον αέρα και τον πετάει με ορμή στον δρόμο. Το κορμί του δεύτερου τραντάζεται! Η αστυνομία επεμβαίνει! Τα πνεύματα δεν ηρεμούν. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία καθώς και νεώτερα για την υγεία της γυναίκας, η οποία έφυγε με το ασθενοφόρο!




Πηγη

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΤΗΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ... ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ

41 λαθρομετανάστες βρέθηκαν χθες το πρωί στη βραχονησίδα Περιστέρα της Αλοννήσου, τους οποίους περισυνέλεξε το Λιμεναρχείο Σκοπέλου.

Οι λαθρομετανάστες, 32 άντρες και 9 γυναίκες, ήταν από το Αφγανιστάν, τη Σομαλία και τη Συρία.

Ο λαθροδιακινητής του δεν έχει εντοπιστεί και οι παράτυποι μετανάστες οδηγήθηκαν στη βραχονησίδα από Τούρκο δουλέμπορο.

Το Κέντρο Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών ετοιμάστηκε με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη, σε περίπτωση που χρειαζόταν να φιλοξενηθούν οι 41 μετανάστες. 

Τελικά, οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Βόλο και βρίσκονται στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών.

Μαροκινοί οι δολοφόνοι της 82χρονης που μαρτύρησε μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται με τον χειρότερο τρόπο ότι οι «οικονομικοί μετανάστες» που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας δεν είναι ούτε φιλήσυχοι, ούτε έχουν σκοπό να εργαστούν τίμια για να ζήσουν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι.
Δυο Μαροκινοί που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας και ακόμη ένας συνεργός τους που αναζητείται είναι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας της άτυχης γυναίκας που μαρτύρησε στα χέρια τους και άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα μάτια του μόλις 4 ετών δισέγγονού της.
Σύμφωνα με την αστυνομίας οι τρεις δράστες είχαν προσχεδιάσει την ενέργειά τους. Φαίνεται ότι είχαν εντοπίσει την άτυχη γυναίκα από τις Φιλιππίνες και έβαλαν μπροστά το σχέδιο της ληστείας. Είχαν δει ότι η άτυχη γυναίκα μένει μόνη με το μικρό παιδί επί ώρες στο σπίτι στα Εξάρχεια και έτσι προσποιήθηκαν ότι θέλουν να νοικιάσουν το διπλανό διαμέρισμα για να μπορέσουν να μπουν στο χώρο.

Παραβίασαν την εξώπορτα του διαμερίσματος που διέμενε η ηλικιωμένη γυναίκα και αφού την φίμωσαν και την έδεσαν, χρησιμοποιώντας ταινία συσκευασίας, έδεσαν και ακινητοποίησαν και τον 4χρονο δισέγγονό της. Στη συνέχεια, έψαξαν τους χώρους του σπιτιού και άρπαξαν έναν φορητό υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, χρήματα και ένα διαβατήριο.
Εγκατέλειψαν το χώρο και ουσιαστικά άφησαν αβοήθητη την 82χρονη γυναίκα και τον εγγονό της, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος της ηλικιωμένης από ασφυξία. Οι αστυνομικοί πρώτα εντόπισαν τον έναν από τους δράστες, έναν 35χρονο άνδρα που ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη και στη συνέχεια χθες έφτασαν στα ίχνη και ενός ακόμη 33 ετών.