Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ανήλικος ΡΟΜΑ ο ληστής που χτύπησε αντπεράσπιστη γριούλα στη Λαμία

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, η ληστεία που διαπράχθηκε προχθές το βράδυ, σε βάρος 84χρονης, μέσα στο σπίτι της στη Λαμία, δράστες, για την υπόθεση αυτή, είναι δύο ΡΟΜΑ, ηλικίας 26 και 14 ετών αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί, η 84χρονη βρέθηκε τραυματισμένη μέσα στο σπίτι της στη Λαμία, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς οι εσωτερικοί χώροι είχαν ερευνηθεί, χωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης του σπιτιού.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 14χρονος μαζί με τον 26χρονο συνεργό του, μπήκαν προχθές το βράδυ, από ανασφάλιστη πόρτα, στο σπίτι της ηλικιωμένης.

Στη συνέχεια έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της 84χρονης με μονωτική ταινία και την χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια, αφού ερεύνησαν του χώρους του σπιτιού, βρήκαν και αφαίρεσαν 150 ευρώ.

Η 84χρονη μεταφέρθηκε χθες το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει για νοσηλεία.

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του 26χρονου, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δύο δραστών στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.