Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Επικίνδυνος Αλβανός δραπέτης κυκλοφορεί ελεύθερος από το 2009! Έχει πυροβολήσει ακόμα και αστυνομικούς! Του είχαν δώσει άδεια(!!) και εξαφανίστηκε..

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τώρα αποκαλύφθηκε ότι εμπλέκεται και σε ένοπλη ληστεία βενζινάδικου που έγινε τον περασμένο Μάιο, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας, ο 36χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι δραπέτης του Σωφρονιστικού Καταστήματος Αλικαρνασσού Κρήτης,
καθώς την 11-12-2009 παραβίασε τακτική άδεια(!!!) που είχε λάβει από τις φυλακές, στις οποίες εξέτιε ποινή καθείρξεως για ένοπλες ληστείες.

Την ημέρα της ληστείας, στις 03:00 τα ξημερώματα, ο 36χρονος φορώντας κουκούλα τύπου «full – face» και γάντια, μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιού ανάγκασε τον 31χρονο υπάλληλο να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, που προερχόταν από τις εισπράξεις του καταστήματος.

Έχει κάνει κι άλλες ένοπλες ληστείες ενώ δε δίστασε να πυροβολήσει ακόμα και αστυνομικούς!
Σε βάρος του εκκρεμούν, μεταξύ άλλων, τρία εντάλματα σύλληψης των Ανακριτών Αρχών Θηβών, Λιβαδειάς και Χαλκίδας, σύμφωνα με τα οποία ο 36χρονος αναζητείται για να συλληφθεί για σωρεία ένοπλων ληστειών, απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών και παράβασης νομοθεσίας για τα όπλα!

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ξημερώματα της 10-06-2010 στη Λιβαδειά, όταν προσέγγισε συμβατικό αυτοκίνητο του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, το αυτοκίνητο όπου επέβαιναν ο 36χρονος μαζί με δύο ακόμη άτομα, το αυτοκίνητο των δραστών ανέπτυξε ταχύτητα και ένας από τους επιβαίνοντες σε αυτό, δε δίστασε να πυροβολήσει, με σκοπό να σκοτώσει, σε βάρος των αστυνομικών, για να αποφύγει τον έλεγχο.

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του 36χρονου επικίνδυνου δραπέτη, ενώ παράλληλα εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.