Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ 84ΧΡΟΝΗ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ – ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ!


78b19918adc303ad4d3253d89a30eb3a_XL Συνεχίζουν απτόητοι την κακοποιό δράση τους οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» εις βάρος των Ελλήνων και Ελληνίδων, με ιδιαίτερη προτίμηση τους-τις ανυπεράσπιστους-ες ηλικιωμένους-ες. 

Έτσι, σοκ προκάλεσε στην Λαμία η αποκάλυψη ότι μια 84χρονη ανυπεράσπιστη Ελληνίδα έπεσε θύμα ληστείας μετά φρικτών βασανιστηρίων μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, οι δράστες είναι δυο νεαροί, που δεν φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν ξένη γλώσσα μεταξύ τους, όπως κατάφερε να πει η γιαγιά στους αστυνομικούς.

Της έδεσαν χέρια και πόδια με μονωτική ταινία και την χτύπησαν αλύπητα για να τους πει που έχει τα χρήματα. Οι ληστές έκαναν άνω κάτω το σπίτι αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμη τι βρήκαν και πήραν μαζί του όταν έφυγαν. 

Οι δυο δράστες πρέπει να μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 9:30΄ χθες το βράδυ. Δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ή σε κάποιο παράθυρο, γεγονός που μαρτυρά ότι μάλλον η ανυπεράσπιστη ηλικιωμένη ξεγελάστηκε και τους άνοιξε την πόρτα. Την άτυχη ηλικιωμένη βρήκε η κόρη της στις 9:00΄ το πρωί, όταν την αναζήτησε, αφού ανησύχησε που δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Όταν μπήκε στο σπίτι έπαθε σοκ αντικρίζοντας μέσα στα αίματα την μητέρα της σε πολύ άσχημη κατάσταση από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί κυρίως στο πρόσωπο.

Παράλληλα, κυκλοφόρησαν φήμες περί βιασμού της 84χρονης από τους δυο νεαρούς ληστές, τα οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται, αλλά επειδή είναι εντονότατες θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
(ΥΓ): «Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…