Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ 45ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ


biasmosagoriΣοκαρίστηκαν οι άνδρες της Αστυνομίας της Ηλείας όταν τους ανατέθηκε η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά ένα 45χρονο αλλοδαπό που ασέλγησε πάνω σε ένα ανήλικο αγόρι, σε περιοχή του Νομού. 

Οι Αρχές με πολύ διακριτικότητα εξετάζουν διεξοδικά την υπόθεση αυτή, με βάση πληροφορίες του ileiapost.gr, το ανήλικο θύμα φέρεται να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ύστερα από τον βιασμό του από τον αλλοδαπό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Οι άνδρες της Αστυνομίας ερευνούν το περιστατικό με ιδιαίτερη διακριτικότητα, προκειμένου να μην προκαλέσουν αναταραχή στο στενό περιβάλλον του παιδιού, ώστε να μπορέσουν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

ileiapost.gr

Υγ : ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΠΤ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..