Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαγκλαντεσιανοί απήγαγαν, αποκεφάλισαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους στο κέντρο της Αθήνας


Μπαγκλαντεσιανοί απήγαγαν, αποκεφάλισαν και τεμάχισαν ομοεθνή τους στο κέντρο της ΑθήναςΓια ακόμα μια φορά έρχεται στο φως η ύπαρξη εγκληματικών ομάδων αλλοδαπών που απαγάγουν ομοεθνείς τους ζητώντας λύτρα και στην συνέχεια δολοφονούν τα θύματά τους.  

Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών είναι πλέον ανεξέλεγκτη, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες νέων πρωτοφανών περιστατικών. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πραγματική ζούγκλα.

Εξιχνιάστηκε ακόμη μια αποτρόπαια δολοφονία 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Μπαγκλαντές, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί από ρομά, ακρωτηριασμένο μέσα σε σακούλα, στον ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων τον Φεβρουάριο του 2011.

Τον 27χρονο είχαν απαγάγει πέντε ομοεθνείς του στις 11 Φεβρουαρίου 2011 και τον είχαν μεταφέρει σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από την οικογένειά του, στο Μπαγκλαντές, όπως κι έκαναν. Οι συγγενείς κατέθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμό 5.000 ευρώ. Οι δράστες μόλις είδαν τα χρήματα στο λογαριασμό σκότωσαν τον 27χρονο ώστε να μην τους καταγγείλει στις αρχές.  

Τον αποκεφάλισαν ζωντανό, του έκοψαν χέρια και πόδια τα οποία τοποθέτησαν σε σακούλες και πέταξαν σε διαφορετικούς κάδους.

Ο κορμός του 27χρονου βρέθηκε στις 18 Φεβρουαρίου στη χωματερή ενώ το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια δεν βρέθηκαν ποτέ. Οι συγγενείς του κατήγγειλαν ένα μήνα μετά το τι είχε και συμβεί με τη βοήθεια γενετικού υλικού ταυτοποιήθηκε το θύμα.

Η αστυνομία τελικά κατάφερε να ταυτοποιήσει τους δράστες καθώς χρησιμοποιούσαν τακτικά ΑΤΜ για την ανάληψη χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό που είχαν κατατεθεί τα λύτρα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη στη Μύκονο. Ο 29χρονος ομολόγησε την πράξη του ενώ οι 4 συνεργοί του φέρονται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.