Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Φθιώτιδα: Το αντρόγυνο έβλεπε δεμένο στο κρεβάτι τους Αλβανούς ληστές να σηκώνουν το σπίτι!

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα στο Νεοχώρι στη Δυτική Φθιώτιδα, όταν 3 κουκουλοφόροι παραβίασαν το παντζούρι και μπήκαν στο σπίτι.

Οι ληστές, που μιλούσαν Αλβανικά, έδεσαν με σεντόνια τον 75χρονο ιδιοκτήτη και την 77χρονη σύζυγό του και με την απειλή πιστολιού ζητούσαν επίμονα να τους πουν που είναι τα χρήματα. Τελικά αφού έκαναν το σπίτι άνω-κάτω, πήραν 250 ευρώ και αφού έκοψαν το καλώδιο τηλεφώνου, άφησαν δεμένα χειροπόδαρα τους ηλικιωμένους και έφυγαν.


Επόμενος στόχος ήταν το καφενείο του χωριού. Οι δράστες παραβίασαν την είσοδο και αφού πήραν 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όταν λίγο αργότερα το ηλικιωμένο ζευγάρι κατάφερε να λυθεί ενημέρωσε την αστυνομία από γειτονικό σπίτι, αλλά οι ληστές είχαν γίνει άφαντοι.

Οι αστυνομικοί αναζητούν το Toyota Carina που έκλεψαν οι ληστές και το οποίο δεν αποκλείεται να το έχουν εγκαταλείψει κάπου στην δυτική Φθιώτιδα ή την Ευρυτανία...