Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Μακελειό με τους αλβανούς δραπέτες των Τρικάλων. Σκότωσαν αστυνομικό σε αιματηρή μάχη στο Δίστομο Βοιωτίας

- Άνοιξαν πυρ σε μπλόκο των αστυνομικών στο Δίστομο
- 37 ετών πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος αστυνομικός
- Οι δραπέτες των Τρικάλων άρπαξαν τα όπλα και το αυτοκίνητο των αστυνομικών και εξαφανίστηκαν!
- Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των φονιάδων

 

Είναι η δεύτερη ζωή που παίρνουν οι ΑΛΒΑΝΟΙ αδίστακτοι δραπέτες των Τρικάλων. 

Μετά την 25χρονη Κατερίνα που έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά ήταν ένας αστυνομικός που πλήρωσε με τη ζωή του τη μανία των φονιάδων να ξεφύγουν.

Όλα έγιναν στις δύο τα ξημερώματα κοντά στο Δίστομο Βοιωτίας.Οι αστυνομικοί λόγω των πολλών περιστατικών κλοπών αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή κοντά στο Δίστομο είχαν αναπτύξει μπλόκα, με την υποψία ότι μπορεί να πρόκειται και για τους δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων.


ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ - ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Νewsit, στις 2.00 το πρωί ένας πολίτης τηλεφώνησε στο 100 και ανέφερε οτι 5 πάνοπλα άτομα κινούνται στην περιοχή του Διστόμου στη Βοιωτία.

Η αστυνομία που είχε αναπτύξει μπλόκα με περιπολικά αλλά και συμβατικά αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή λόγω των πολλών περιστατικών κλοπών αυτοκινήτων που είχαν καταγγελθεί, δίνει σήμα στο κοντινότερο πλήρωμα το οποίο βρισκόταν στη διασταύρωση του Διστόμου στο δρόμο που οδηγεί προς την περιοχή Δαύλεια.

Δύο αυτοκίνητα, ένα συμβατικό μπλε Ford Focus και ένα περιπολικό φεύγουν άμεσα για το σημείο που τους είχε υποδειχθεί. Πρώτα φτάνει το συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Λειβαδιάς με 3 αστυνομικούς.

Μόλις οι αστυνομικοί κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο αιφνιδιάζονται από τους 5 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων οι οποιοι κρατώντας καλάσνικοφ τους ακινητοποιούν και τους ρίχνουν στο έδαφος φωνάζοντάς τους "θα σας γα@@@@@".

Οι κακοποιοί αρπάζουν τον οπλισμό των αστυνομικών και σπάνε τους ασυρμάτους τους για να μην  μπορούν να επικοινωνήσουν με το κέντρο της αστυνομίας.
Στο μεταξύ φτάνει και το δεύτερο όχημα της ΕΛΑΣ και την ώρα που βγαίνουν από το αυτοκίνητο οι άλλοι αστυνομικοί ακούνε τους συναδέλφους τους να τους φωνάζουν "προσέξτε είναι παγίδα".

Εκείνη τη στιγμή, ένας από τους δραπέτες (οι πληροφορίες του Newsit κάνουν λόγω για τον Κόλα) πυροβολεί με το καλάσνικοφ τον 36χρονο αστυνομικό Γ.Α και τον τραυματίζει στον μηρό σοβαρά καθώς η σφαίρα του έκοψε την αρτηρία και τελικά το νήμα της ζωής.  Στο μεταξύ πυροβολεί και εναντίον ενός ακόμη αστυνομικού ο οποίος την τελευταία στιγμή πρόλαβε και κρύφτηκε πίσω από μια μάντρα και έτσι γλύτωσε.

Οι δραπέτες αμέσως μετά επιβιβάζονται στο μπλε Ford Focus και φεύγουν προς την περιοχή της Ερατεινής.

Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντίαια επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των φονιάδων. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και άνδρες των ΕΚΑΜ ενώ ένα ελικόπτερο της αστυνομίας χτενίζει από αέρος την περιοχή.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 36χρονος αστυνομικός που ήταν πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η σφαίρα χτύπησε κάποια αρτηρία καθώς ο 37χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο άτυχος αστυνομικός θα γινόταν για τρίτη φορά πατέρας.

Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ μεταφέρθηκαν δυνάμεις και από την Αθήνα.


ΣΧΟΛΙΟ : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ?  ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ" ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΑΝ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ-ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΑΣ - ΠΑΤΕΡΑΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΝΕΚΡΟΣ..
ΑΚΟΜΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΦΑΝΑ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ