Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Χαλκιδική: Αιγύπτιοι λαθρομετανάστες είχαν στην κατοχή τους 37.000 ναρκωτικά χάπια!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα κατορθώματα των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» που φέρνουν και διακινούν στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών δείχνοντας πως έχουν πάρει και το εμπόριο ναρκωτικών στον έλεγχό τους. 

Τα ναρκωτικά είναι μία από τις μεγαλύτερες πληγές που αντιμετωπίζει η Ελληνική Κοινωνία και μία από τις πιο κερδοφόρες βιομηχανίες παγκοσμίως και όπως βλέπουμε οι λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει ότι ανοίγουν οι δρόμοι για χρυσές δουλειές ειδικά ενόψει της τουριστικής περιόδου.


Τρεις Αιγύπτιοι ηλικίας 25, 31 και 41 χρόνων κατηγορούνται ότι έκρυβαν χιλιάδες ναρκωτικά χάπια σε φορτηγό που ήταν σταθμευμένο σε μάντρα ανταλλακτικών στο Λάκκωμα Χαλκιδικής. 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 37.919 δισκία από διάφορους τύπους ναρκωτικών χαπιών. Οι αλλοδαποί υποστήριξαν ότι δεν είχαν σχέση με το φορτίο των ναρκωτικών χαπιών, λέγοντας μάλιστα ότι δεν γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη τους. Τα χιλιάδες χάπια δεν ήταν σε κουτιά, αλλά σε καρτέλες που είχαν τοποθετηθεί σε μία χάρτινη κούτα και σε έναν σάκο. Ερευνάται ποιοι μπορεί να εμπλέκονται πίσω από την προμήθεια των ναρκωτικών χαπιών και αν διακινήθηκαν άλλες ποσότητες στις πιάτσες τοξικομανών.

Οι έμποροι θανάτου συνεχίζουν να γεμίζουν την χώρα μας με ναρκωτικά και το Καθεστώς των διεφθαρμένων ανοίγει το δρόμο με νομοσχέδια και φεστιβάλ μαστούρας για τη δημιουργία μιας κοινωνίας αποχαυνωμένων, ούτως ώστε να περιορισθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι λαϊκές αντιδράσεις απέναντι στις αντεθνικές και κατά συνέπεια αντιλαϊκές πολιτικές του.

Απαιτούμε την αυστηρή τιμωρία των μικροδιακινητών, οι οποίοι αποτελούν και τη ρίζα του προβλήματος και τέλος την θέσπιση της θανατικής ποινής για τους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών.