Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΚΚΑ!

Έχουμε πλέον ξεπεράσει τις αντοχές και τις ανοχές μας. Πολύ αμφιβάλλουμε ότι τελικά υπάρχει κάποιο άλλο σχέδιο πέρα από αυτό του δικού μας διωγμού από τα σπίτια μας και την καταστροφή της Αθήνας διαμέσου του εποικισμού και της ισλαμοποίησής της. 

Η Αθήνα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω της μαζικής μετακίνησης πληθυσμών από χώρες κυρίως της Ασίας και της Αφρικής από δουλεμπόρους, κάτι που διάφοροι κομψά αποκαλούν «μετανάστευση».

Πολλές περιοχές της Αθήνας έχουν γκετοποιηθεί, η εγκληματικότητα βρίσκεται στα ύψη και οι αλλοδαποί πρωτοστατούν στο έγκλημα, ειδικά στο άγριο έγκλημα. Άνθρωποι ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου για λίγα ευρώ, ολόκληρες γειτονιές αναγκάζονται να ζήσουν μέσα στην βρώμα, λόγω των ανύπαρκτων συνθηκών υγιεινής των «μεταναστών». Την Αθήνα αλώνουν μαφίες, οι οποίες εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως τους αλλοδαπούς, η πόλη έχει γεμίσει παράνομα τζαμιά.

Κάποιοι έχουν ενοχληθεί πάρα πολύ από την όποια προσπάθεια να ελεγχθεί ο εποικισμός της Ελλάδας και της Αθήνας ειδικότερα, από τριτοκοσμικούς πληθυσμούς «μεταναστών». Είναι προφανές πως αυτοί δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και την κοινωνία. Είναι προφανές πως ουδόλως ενδιαφέρονται για τις κοινωνίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πρόσφατα παραδείγματα οι ωμές παρεμβάσεις του Επιτρόπου κ. Μούζνιεκς, της Επιτρόπου κας Μάλστρομ και της Διεθνούς Αμνηστίας με συμπαραστάτες διάφορες ΜΚΟ στα εσωτερικά μιας χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αυτοί οι ίδιοι είναι όμως επέβαλαν στην Ελλάδα την ανθρωπιστική κρίση που βιώνουν σήμερα Έλληνες και νόμιμοι μετανάστες.

Τους ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ για ρατσιστική συμπεριφορά, καθώς προβαίνουν μονίμως σε ανακοινώσεις υπέρ των αλλοδαπών εθελοτυφλώντας μπροστά στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κατοίκων αυτής της χώρας

Εμείς λοιπόν σε όλη αυτή την υποβάθμιση της ζωής μας λέμε ΤΕΛΟΣ. Και δεν είμαστε ούτε ρατσιστές, ούτε ξενοφοβικοί. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε και εμείς δικαιώματα, τα οποία δυστυχώς στερούμαστε μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Λέμε ΤΕΛΟΣ στα αμέτρητα παράνομα τζαμιά, τις αμέτρητες αφρικανικές «εκκλησίες», την κατάληψη των δρόμων και πλατειών στις γειτονιές μας από στίφη αλλοδαπών, την πασαρέλα από μπούργκες, την εμπορία ναρκωτικών και την πορνεία. ΔΕΝ τα θέλουμε στις γειτονιές μας.

Λέμε ΟΧΙ στην ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό και γενικότερα στην Αθήνα. Ένα τέμενος που θα γκετοποιήσει μια μεγάλη περιοχή και θα σηματοδοτήσει την απαρχή νέων απαιτήσεων εκ μέρους των εποίκων «μεταναστών». Απαντούμε στον Δήμαρχο κ. Καμίνη και στην πρότασή του για ανέγερση δύο τζαμιών σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, πως Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΚΚΑ. 

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να φροντίσουμε για τις θρησκευτικές ή οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες των ορδών των «λαθρομεταναστών». Ούτε και είμαστε διατεθειμένοι να ζήσουμε μαζί τους στις γειτονιές μας. Ούτε συμφωνούμε με την μετατροπή της Αθήνας σε ένα τεράστιο φτωχοκομείο και σε έναν ατελείωτο κόμβο αλληλεγγύης για τους εποίκους. Λέμε ΟΧΙ στην εγκατάσταση του Σόρος και των ΜΚΟ στο πρώην Φρουραρχείο.

Λέμε ΟΧΙ στην μεταφορά σημείων αναφοράς του κέντρου της Αθήνας όπως η Εθνική Βιβλιοθήκη και Εθνική Λυρική Σκηνή και την περαιτέρω αποψίλωση του.

Λέμε ΟΧΙ στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και άλλα πανεπιστήμια της Αθήνας.


KΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τέλος όσους συντελούν στο καταστροφικό σχέδιο που εκτελείται τα τελευταία χρόνια στο κέντρο της Αθήνας.

Το βάρος της Πολιτείας πρέπει να δοθεί στο μεταναστευτικό πρόβλημα, την πάταξη του λαθρεμπορίου, του παραεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών, καθώς και στο ξέπλυμα του μαύρου χρήματος στις υποβαθμισμένες κατά τα άλλα γειτονιές μας.

Καλούμε την ελληνική Πολιτεία να συνεχίσει την προσπάθεια της, να κωφεύσει στις κάθε είδους δήθεν «καταγγελίες», προβοκατόρικες δηλώσεις και μυθεύματα και να απαλλάξει την ελληνική κοινωνία από την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλ. Βικτωρίας