Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Παγκόσμιο ρεκόρ αθλιότητας: 3 τσιγγάνες ΡΟΜΑ έκαναν 4 κλοπές σε λιγότερο από 10 λεπτά!


Παγκόσμιο ρεκόρ αθλιότητας: 3 τσιγγάνες έκαναν 4 κλοπές σε λιγότερο από 10 λεπτά! Νέο παγκόσμιο ρεκόρ αθλιότητας για τη χώρα μας, που έχει καταντήσει κυριολεκτικά σκουπιδότοπος της Ευρώπης.  

Τρεις γυναίκες ρομά κατάφεραν να διαπράξουν τέσσερις (!!!) κλοπές μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Είναι δυνατό κάτι τέτοιο;

Ασφαλώς και είναι αν τα εν λόγω εγκληματικά στοιχεία είναι καλά… εκπαιδευμένα και βέβαια αν διαθέτουν περίσσιο θράσος, λόγω του ότι έχουν εξασφαλίσει σίγουρη ατιμωρησία.

Τρεις τσιγγάνες, λοιπόν, στο Αγρίνιο, με τη γνωστή μέθοδο της απασχόλησης, άρπαξαν από τρεις ηλικιωμένους τα λεφτά που είχαν στις τσέπες τους. Από τον έναν βούτηξαν 100 ευρώ και από τους άλλους δυο από 50. Δεν έμειναν όμως ικανοποιημένες από τη λεία τους και αφού μπήκαν σε παρακείμενο καφενείο, και πάλι με τη μέθοδο της απασχόλησης, βούτηξαν από το ταμείο άλλα 350 ευρώ!

Τελικά, μόλις τα θύματα αντελήφθησαν ότι τους είχαν… ελαφρώσει από λεφτά τους, ειδοποίησαν την αστυνομία που συνέλαβε τις δύο από τις τρεις κλέφτρες. Και τι έγινε; Θα πάνε στο δικαστήριο κι από τη μία πόρτα θα μπουν κι από την άλλη θα βγουν. «Ευπαθής» ομάδα, βλέπετε… Πάντως, να τις χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού και εξωτερικού...