Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Πύργος:O πάγκος της όμορφης Κινέζας έκρυβε οπλισμό

Η κινέζα αντικρίζοντας τους δημοτικούς αστυνόμους να πλησιάζουν για έλεγχο παράτησε το καρότσι με την πραμάτεια και άρχισε να τρέχει.

Ανοίγοντας το ειδικής κατασκευής καρότσι στο δήμο οι υπάλληλοι τα έχασαν με το περιεχόμενο και τα αντικείμενα που βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε αυτό. Σιδερογροθιές, πτυσσόμενα στιλέτα και γκλόπ, μαχαίρια, πριόνια μέχρι και ένα δρεπάνι! Αντικείμενα που η αστυνομία χαρακτηρίζει ως οπλισμό και μάλιστα επικίνδυνο.

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Οι δημοτικοί αστυνόμοι, πέραν των παραπάνω αντικειμένων, κατάσχεσαν ακόμα αναπτήρες, πορτοφόλια, κασετόφωνα, ψαλίδια, φακούς, μικρές ηλεκτρικές συσκευές, κουκλάκια, βούρτσες, ρολόγια, hands free απομίμηση γνωστών εταιριών κινητής τηλεφωνίας,  πολύμπριζα, ταμπακιέρες, νυχοκόπτες, κομπολόγια και πολλά άλλα μικροαντικείμενα.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Σύμφωνα με το ilialive.gr, όλα έγιναν στο πλαίσιο της προσπάθειας πάταξης της φοροδιαφυγής στον Πύργο από τη δημοτική αρχή. Φαινόμενο που τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στους επαγγελματίες της περιοχής.

Οι δημοτικοί αστυνόμοι εδώ και αρκετούς μήνες έχουν λάβει εντολή από την δημοτική αρχή Πύργου για την διενέργεια καθημερινών ελέγχων σε όλους όσους διακινούν παράνομα εμπορεύματα και μάλιστα τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών είναι εντυπωσιακά αν κρίνει κανείς τις κατασχέσεις  δεκάδων τέτοιων προϊόντων που έχουν γίνει.