Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΑ ΑΒΑΣΙΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 4 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Συγκεκριμένα "κέντρα" εδώ και καιρό έχουν βάλει στόχο την αστυνομία..και προσπαθούν να στοχοποιήσουν τους αστυνομικούς ως ρατσιστές που ξυλοκοπούν και ληστεύουν τους λαθρομετανάστες..

Πιστεύω πως δεν είναι σύμπτωση που όλες οι καταγγελίες γίνονται από Πακιστανούς. Επίσης πιστεύω πως η δήλωση για πόλεμο...κατά των Ελλήνων από τον αυτοαποκαλούμενο εκπρόσωπο τους δεν ήταν τυχαία... 

Ούτε ήταν τυχαία και τα επεισόδια που έκαναν στην Αθήνα επειδή "θίχτηκε" το ισλάμ από μια ταινία στο youtube.Τσεκάρισμα ήταν..για να δουν ποιες θα είναι οι αντιδράσεις και κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας της χώρας.

Αν δείτε τις αντιδράσεις όσων ήταν στο πανελ...θα καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί που διέλυσαν κάθε έννοια και θεσμό σε αυτή τη χώρα.

Ούτε ένας δεν μπόρεσε να ρωτήσει τον λαθρομετανάστη οτιδήποτε..γιατί ήξερε ότι θα τον είχε εκθέσει στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού..Όλοι κουνούσαν το κεφάλι σαν μαριονέτες..και τον άφηναν να λέει ότι θέλει.

Την στιγμή που κόβουν για πλάκα συνταξιούχους και εργαζόμενους που φωνάζουν για τα δίκαια αιτήματα τους.

Η είδηση..και το βίντεο...Στον Εισαγγελέα στέλνει ο Δένδιας το... από Miss-Jessy-LaysΜετά το μπαράζ καταγγελιών για βασανισμούς μεταναστών από αστυνομικούς και παροχή κάλυψης σε ρατσιστικές επιθέσεις, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας έδωσε εντολή στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να αποστείλει στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών στοιχεία για ένα κρούσμα ρατσιστικής αντιμετώπισης μεταναστών από αστυνομικούς. Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε στη ΝΕΤ, που παρουσίασε βίντεο με μαρτυρία του μετανάστη που υπέστη την επίθεση. Συγκεκριμένα, το βίντεο παρουσίαζε μαρτυρία Πακιστανού, σύμφωνα με την οποία, τον περασμένο Ιούλιο, έγινε ρατσιστική εισβολή σε σπίτι στο Περιστέρι, όπου διέμενε μαζί με άλλους ομοεθνείς του, από ομάδα ατόμων, τα οποία τους χτύπησαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν έφτασαν εκεί αστυνομικές δυνάμεις, οι αστυνομικοί, αντί να αναζητήσουν τους δράστες, προσήγαγαν τέσσερις από τους παθόντες αλλοδαπούς. Μετά από εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια, ζητήθηκε το υλικό από τη ΝΕΤ και εστάλη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο. Στην ανακοίνωση του Αρχηγείου υπογραμμίζεται ότι το απομαγνητοφωνημένο κείμενο και το video αποστέλλονται, προκειμένου να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και η ενδεχόμενη τέλεση ποινικών αδικημάτων.