Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Ο Πακιστανός βιαστής της Πάρου δεν είναι ανήλικος;

Νέα στοιχεία - φωτιά για το κτήνος της Πάρου που κατέστρεψε για πάντα τη ζωή της μικρής Μυρτούς. Σύμφωνα με πληροφορίες ΔΕΝ είναι ανήλικος και άρα κακώς δικάστηκε σαν τέτοιος και οδηγήθηκε στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες είναι καταχωρημένος  στα αρχεία της Πακιστανικής πρεσβείας ως 21χρονος ενώ υπάρχουν και ιατροδικαστικά ευρήματα που συνηγορούν στην άποψη πως κακώς ο βιαστής της Μυρτούς δικάστηκε σαν ανήλικος.

Μιλάμε για τον άνθρωπο που δεν τον ήθελαν ουτε οι ομοεθνείς του στο ίδιο κελί στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εαν όλα όσα κυκλοφορούν σαν πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες επιβεβαιωθούν τότε μιλάμε για ένα δικαστικό σκάνδαλο μεγατόνων και θα πρέπει άμεσα να ερευνηθεί ποιοι και γιατί προστάτεψαν τον Πακιστανό που με ψυχραιμία και κυνικότητα ομολόγησε το έγκλημά του. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

Την ίδια ώρα η 15χρονη Μυρτώ συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το έγκλημα που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα συνέβη στις 22 Ιουλίου στα απόμερα βράχια της Χρυσής Ακτής της Πάρου.(διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

πηγη newsit.gr