Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ! ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ!

Το φωνάζουμε εδώ και μέρες, από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το τραγικό περιστατικό της Πάρου: Το κράτος οφείλει να εφαρμόσει επιτέλους τους Νόμους ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για τους αληταράδες εργοδότες που απασχολούν λαθρομετανάστες (εν δυνάμει εγκληματίες) στις επιχειρήσεις τους! 
 
Σύμφωνα με αυτόν (μπορείτε να τον διαβάσετε ολόκληρο εδώ), προβλέπονται, μεταξύ άλλων, οι εξής κυρώσεις:


 
Ακόμα και τα έξοδα απέλασης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει ένας τέτοιος εργοδότης:

 
Καλούμε τους αρμοδίους ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ στην περίπτωση του Πέτρου Μουσούρα, που απασχολούσε τον Πακιστανό εγκληματία της Πάρου, καθώς και σε κάθε άλλη περίπτωση τέτοιων ανθελλήνων "επιχειρηματιών"!
 
Επίσης, καλούμε όσους συνέλληνες γνωρίζουν τέτοια περιστατικά ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ στην τοπική τουριστική Αστυνομία και άλλες Αρχές, κατονομάζοντας τους υπευθύνους!
 
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα με τα συγκεκριμένα καθάρματα, αφού Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και πρέπει κάποια στιγμή να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, αν θέλουμε να ξεβρωμίσει ο τόπος από αυτούς τους γραικύλους!
 
Κι επειδή κάποιοι...προοδευτικούληδες θα μας εγκαλέσουν στην τάξη για δήθεν "τρομοκρατία" σε βάρος των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, δηλώνουμε πως σε καμία περίπτωση δεν προτρέπουμε σε πράξεις βίας!
 
Απλά πράγματα ζητάμε: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!