Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

Εντοπίστηκαν οι ρατσιστές αλλοδαποί ληστές που είχαν χτυπήσει άσχημα μία ελληνίδα


ImageΕντοπίστηκαν οι ρατσιστές αλλοδαποί ληστές που είχαν χτυπήσει άσχημα μία ελληνίδα μέσα στο σπίτι της για να την ληστέψουν. Πρόκειται για ένα 26χρονο Γεωργιανό ο οποίος  διέρρηξε μέρα- μεσημέρι το διαμέρισμα  της νεαρής κοπέλας με τη  βοήθεια ενός συνεργού του που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη.
 
Οι δύο ληστές δεν έκλεψαν απλά την γυναίκα μέσα στο σπίτι της αλλά με ρατσιστική βία γιατί μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η μανία των χτυπημάτων αυτών των αλλοδαπών απέναντι σε μία 31χρονη ανυπεράσπιστη γυναίκα «εξέφρασαν» τα αληθινά τους συναισθήματα για τους Έλληνες.

Διότι πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί η νέα τάση των ληστών όχι απλά να απειλήσουν τα θύματα τους κατά την διάρκεια της ληστείας, αλλά η μανία τους να επιφέρουν στα θύματα τους κατά κόρον Έλληνες, όσο το δυνατό περισσότερο πόνο, να τα τραυματίσουν ή ακόμα και να τα σκοτώσουν αφού έχουν πάρει τα λάφυρα τους.

Η συμπεριφορά αυτά καταγράφεται πιο έντονα τα τελευταία χρόνια γεγονός που αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ των αλλοδαπών που βλέπουν ότι στην Ελλάδα τελείωσαν τα όνειρα τους λόγω της οικονομικής κρίσης και των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό, δηλαδή την εκδήλωσης μίας μορφής εκδικητικής μανίας έναντι Ελλήνων από αλλοδαπούς ληστές, δεν έχει διερευνηθεί από καμία αρχή από κανένα πανεπιστημιακό ίδρυμα από καμία ΜΚΟ διότι πολύ απλά τα θύματα αυτών των ληστειών είναι Έλληνες πολίτες….

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr